Notele la Bilantul pentru 2011


Pentru a veni in sprijinul cititorilor nostri si a le facilita munca in contabilitate, punem la dispozitie notele contabile in format editabil xls.

Contabililor incepatori care sunt la primul lor Bilant intocmit, le amintim ca informatiile care apar in Note sunt informatiile din Bilant. Deci intocmiti Bilantul pe 2011 si ulterior treceti sumele din Bilant in fiecare nota contabila.

Aveti grija! In fisierul cu Note pus la dispozitie sunt si cateva formule – sa nu le modificati din greseala. Cand completati antetul de la Nota 1 cu numele societatii, adresa, CUI etc, informatiile acestea vor aparea si in antetul celorlalte note.

>> DESCARCA FISIERUL XLS CU NOTELE BILANTULUI <<

In fisier gasit 10 note:

  • NOTA 1 – ACTIVE IMOBILIZATE IN ANUL 2011
  • NOTA 2 – PROVIZIOANE PENTRU RISCURI SI CHELTUIELI IN ANUL 2011
  • NOTA 3 – REPARTIZAREA PROFITULUI IN ANUL 2011
  • NOTA 4 – ANALIZA REZULTATULUI DIN EXPLOATARE IN ANUL 2011
  • NOTA 5 – SITUATIA CREANTELOR SI DATORIILOR IN ANUL 2011
  • NOTA 6 – PRINCIPII SI POLITICI CONTABILE
  • NOTA 7 – PARTICIPATII SI SURSE DE FINANTARE
  • NOTA 8 – INFORMATII PRIVIND SALARIATII SI MEMBRII ORGANELOR DE ADMINISTRATIE, CONDUCERE SI SUPRAVEGHERE
  • NOTA 9 – ANALIZA PRINCIPALILOR INDICATORI ECONOMICO-FINANCIARI
  • NOTA 10 – ALTE INFORMATII

>> DESCARCA FISIERUL XLS CU NOTELE BILANTULUI <<


Atentie! – Pentru cei ce depun la ghiseu pe langa depunerea fizica a documentelor in format printat, semnat si stampilat (pe hartie), notele trebuie sa fie atasata (ca documentele scanate) sub forma de arhiva .zip la PDF-ul furnizat de ANAF pentru generarea bilantului la 31.12.2011. Fisierele scanate alb-negru, lizibil, si cu o rezolutie care sa permita incadrarea fisierului zip atasat in limita de 10 MB a fisierului PDF. Zip-ul poate fi atasat numai dupa “Validarea” datelor introduse in PDF-ul furnizat de ANAF.

Depunerea online se realizeaza prin websiteul e-guvervare.

In Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr. 52/2012 publicat in Monitorul Oficial nr. 46 din 19 ianuarie 2012 se gasesc detalii privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.

>> DESCARCA FISIERUL XLS CU NOTELE BILANTULUI <<

Formularele ANAF pentru generarea bilantului la 31.12.2011

Cititori :8855
Costin Pietraru (1382 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

Leave a Reply


9 − = 7