Bilant

Notele la Bilantul pentru 2011

Notele la Bilantul pentru 2011
Costin Pietraru

Pentru a veni in sprijinul cititorilor nostri si a le facilita munca in contabilitate, punem la dispozitie notele contabile in format editabil xls.

Contabililor incepatori care sunt la primul lor Bilant intocmit, le amintim ca informatiile care apar in Note sunt informatiile din Bilant. Deci intocmiti Bilantul pe 2011 si ulterior treceti sumele din Bilant in fiecare nota contabila.

Aveti grija! In fisierul cu Note pus la dispozitie sunt si cateva formule – sa nu le modificati din greseala. Cand completati antetul de la Nota 1 cu numele societatii, adresa, CUI etc, informatiile acestea vor aparea si in antetul celorlalte note.

>> DESCARCA FISIERUL XLS CU NOTELE BILANTULUI <<

In fisier gasit 10 note:


  • NOTA 1 – ACTIVE IMOBILIZATE IN ANUL 2011
  • NOTA 2 – PROVIZIOANE PENTRU RISCURI SI CHELTUIELI IN ANUL 2011
  • NOTA 3 – REPARTIZAREA PROFITULUI IN ANUL 2011
  • NOTA 4 – ANALIZA REZULTATULUI DIN EXPLOATARE IN ANUL 2011
  • NOTA 5 – SITUATIA CREANTELOR SI DATORIILOR IN ANUL 2011
  • NOTA 6 – PRINCIPII SI POLITICI CONTABILE
  • NOTA 7 – PARTICIPATII SI SURSE DE FINANTARE
  • NOTA 8 – INFORMATII PRIVIND SALARIATII SI MEMBRII ORGANELOR DE ADMINISTRATIE, CONDUCERE SI SUPRAVEGHERE
  • NOTA 9 – ANALIZA PRINCIPALILOR INDICATORI ECONOMICO-FINANCIARI
  • NOTA 10 – ALTE INFORMATII

>> DESCARCA FISIERUL XLS CU NOTELE BILANTULUI <<

Atentie! – Pentru cei ce depun la ghiseu pe langa depunerea fizica a documentelor in format printat, semnat si stampilat (pe hartie), notele trebuie sa fie atasata (ca documentele scanate) sub forma de arhiva .zip la PDF-ul furnizat de ANAF pentru generarea bilantului la 31.12.2011. Fisierele scanate alb-negru, lizibil, si cu o rezolutie care sa permita incadrarea fisierului zip atasat in limita de 10 MB a fisierului PDF. Zip-ul poate fi atasat numai dupa “Validarea” datelor introduse in PDF-ul furnizat de ANAF.

Depunerea online se realizeaza prin websiteul e-guvervare.

In Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr. 52/2012 publicat in Monitorul Oficial nr. 46 din 19 ianuarie 2012 se gasesc detalii privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.

>> DESCARCA FISIERUL XLS CU NOTELE BILANTULUI <<

Formularele ANAF pentru generarea bilantului la 31.12.2011

Cititori :19872
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Bilant

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact