Cauti contabil?

Master count services SRL
Ianculescu Laurentiu

Contabilitate si Fiscalitate la un Pret Corect

  • Inregistrarea în contabilitate a operaţiunilor patrimoniale efectuate de catre beneficiar. Calculul si regularizarea impozitelor si taxelor, in cuantumul si la termenele stabilite de legislatia fiscala, aferente bugetului de stat, bugetelor asigurarilor sociale si a fodului de somaj. Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale la sediul administratiei financiare si online. Intocmirea statelor de salarii, calculul drepturilor de personal.
  • Reprezentarea beneficiarului in relatie cu Inspectoratul Teritorial de Munca, in legatura cu personalul angajat precum si depunerea documentelor de modificare a relatiilor de munca. Reprezentarea societatii in vederea obtinerii certificatelor de atestare fiscala sau a solicitarii fisei sintetice de platitor. Intocmirea, certificarea si depunerea la administratia financiara a situatiilor financiare anuale si semestriale (bilanturi contabile).
  • Reprezentarea societatii comerciale pe parcursul controlului fiscal. Consultanta contabila si fiscala. Tinerea corecta a inventarului curent pe baza informatiilor furnizate de beneficiar. Organizarea circuitului actelor contabile in asa fel incat toate operatiunile sa fie inregistrate corect si la timp
Cititori :0
07 27 57 17 97
mastercountservices@gmail.com
Adforma Cont & Audit
Adforma Cont & Audit

Oferim siguranta actiunilor Dvs in jungla fenomenului fiscal romanesc.

Oferim solutii de organizare care pot optimiza costuri sau pot elimina arbitrariul organelor de control. Asiguram o relatie complet personalizata cu fiecare client, ajutandu-l sa schimbe, sa intareasca, sa-si creasca vizibilitatea in propria afacere si sa-si planifice orizonturi noi de actiune

Cititori :0
0721 01 02 03
bogdan.munteanu@adforma.ro
alex&naty trading srl
alex&naty trading srl
manea alexandru

doresc si eu va rog o oferta cu serviciile dumneavoastra de contabilitate pentru o firma fara angajati si nou infiintata

Cititori :0
0726882863
manea_arbitru@yahoo.com
ARESCONTA&CONSULTING
ARESCONTA&CONSULTING
AVRAM GETA

Servicii contabilitate
Informatiile furnizate de contabilitate permit controlul afacerii Dvs si reprezinta suportul deciziilor economice si financiare necesare pentru coordonarea eficienta a activitatii.

Acest lucru este posibil prin operarea periodica in contabilitate a operatiunilor desfasurate de firma Dvs. Numai in acest mod, pe baza informatiilor oferite de noi, puteti lua deciziile cele mai corecte privind activitatea viitoare.

Principalele activitati oferite in cadrul acestui serviciu:
– Inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare
– Elaborarea balantei contabile analitice si sintetice lunare
– Intocmirea registrului jurnal, inventar, jurnalelor de TVA si carte mare
– Intocmirea si depunerea bilantului contabil
– Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele
– Intocmirea ordinelor de plata pentru profit/venit si TVA

ImobilizariImobilizarile, fie corporale sau necorporale, aduc un plus de siguranta afacerii Dvs. Investitia pe care doriti sa o efectuati in echipamente se bazeaza pe analize economice bine definite.

Principalele activitati oferite in cadrul acestui serviciu:
– Intocmirea de fise pentru mijloacele fixe si obiectele achizitionate;
– Calculul amortizarii lunare;
– Urmarirea cheltuielor de amortizare;

Cititori :0
0723759608
aresconta@gmail.com
Atelier Contabilitate
Atelier Contabilitate
Meze Bianca

In AtelierContabilitate.ro slefuim cunostintele de contabilitate, fiscalitate si salarii. Aici inveti sa fii contabil!

Cititori :0
0754484434
ateliercontabilitate@gmail.com
AZ-Contabilitate.ro
AZ-Contabilitate.ro
Roxana E.

www.AZ-Contabilitate.ro isi propune sa promoveze conceptul de pret corect pentru serviciile de INFIINTARE FIRME, CONTABILITATE SI ADMINISTRARE PERSONAL, respectand in acelasi timp toate cerintele legale.

Avand in spate experienta catorva ani de prestare servicii de contabilitate am fost sensibilizati de dorinta multor intreprinzatori de a intelege cum se construieste un pret pentru contabil si care sunt costurile reale ale unei firme de contabilitate.

Si toate acestea pe fondul intentiei de a fundamenta un parteneriat de termen lung intre contabil si intreprinzator.

Cititori :0
0768103216
secretariat@az-contabilitate.ro
B.C.A.
B.C.A.
D-na Liliana

Servicii contabilitate completa, declaratii cu semnatura electroni ca,evidenta personal, contabilitate partida simpla PF sau II, totul la tarife accesibile.

Cititori :0
0742154620
bubu@ambra.ro
Basamac Nicoleta PFA
Basamac Nicoleta PFA
Nicoleta

Ecomomist cu experienta caut firme pentru servicii de contabilitate la domiciliul personal: editare si inregistrare documente primare, calcul salarial si evidenta contabila a salariilor, intocmirea si transmiterea electronica a declaratiilor fiscale, elaborarea balantei de verificare si a bilantului, consultanta de afeceri si management. Detin propria licenta a programului de contabilitate SagaC si propriul certificat de semnatura electronica pentru transmiterea on-line a declaratiilor fiscale.

Cititori :0
0756159379
nicoleta_basa@yahoo.com

Promotional, pana la 30.04.2015, te poti inscrie in lista noastra gratuit!

Cititori :170571

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact