Cauti contabil?

ARESCONTA&CONSULTING
ARESCONTA&CONSULTING
AVRAM GETA

Servicii contabilitate
Informatiile furnizate de contabilitate permit controlul afacerii Dvs si reprezinta suportul deciziilor economice si financiare necesare pentru coordonarea eficienta a activitatii.

Acest lucru este posibil prin operarea periodica in contabilitate a operatiunilor desfasurate de firma Dvs. Numai in acest mod, pe baza informatiilor oferite de noi, puteti lua deciziile cele mai corecte privind activitatea viitoare.

Principalele activitati oferite in cadrul acestui serviciu:
– Inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare
– Elaborarea balantei contabile analitice si sintetice lunare
– Intocmirea registrului jurnal, inventar, jurnalelor de TVA si carte mare
– Intocmirea si depunerea bilantului contabil
– Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele
– Intocmirea ordinelor de plata pentru profit/venit si TVA

ImobilizariImobilizarile, fie corporale sau necorporale, aduc un plus de siguranta afacerii Dvs. Investitia pe care doriti sa o efectuati in echipamente se bazeaza pe analize economice bine definite.

Principalele activitati oferite in cadrul acestui serviciu:
– Intocmirea de fise pentru mijloacele fixe si obiectele achizitionate;
– Calculul amortizarii lunare;
– Urmarirea cheltuielor de amortizare;

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0723759608
aresconta@gmail.com
Atelier Contabilitate
Atelier Contabilitate
Meze Bianca

In AtelierContabilitate.ro slefuim cunostintele de contabilitate, fiscalitate si salarii. Aici inveti sa fii contabil!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0754484434
ateliercontabilitate@gmail.com
AZ-Contabilitate.ro
AZ-Contabilitate.ro
Roxana E.

www.AZ-Contabilitate.ro isi propune sa promoveze conceptul de pret corect pentru serviciile de INFIINTARE FIRME, CONTABILITATE SI ADMINISTRARE PERSONAL, respectand in acelasi timp toate cerintele legale.

Avand in spate experienta catorva ani de prestare servicii de contabilitate am fost sensibilizati de dorinta multor intreprinzatori de a intelege cum se construieste un pret pentru contabil si care sunt costurile reale ale unei firme de contabilitate.

Si toate acestea pe fondul intentiei de a fundamenta un parteneriat de termen lung intre contabil si intreprinzator.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0768103216
secretariat@az-contabilitate.ro
B.C.A.
B.C.A.
D-na Liliana

Servicii contabilitate completa, declaratii cu semnatura electroni ca,evidenta personal, contabilitate partida simpla PF sau II, totul la tarife accesibile.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0742154620
bubu@ambra.ro
Basamac Nicoleta PFA
Basamac Nicoleta PFA
Nicoleta

Ecomomist cu experienta caut firme pentru servicii de contabilitate la domiciliul personal: editare si inregistrare documente primare, calcul salarial si evidenta contabila a salariilor, intocmirea si transmiterea electronica a declaratiilor fiscale, elaborarea balantei de verificare si a bilantului, consultanta de afeceri si management. Detin propria licenta a programului de contabilitate SagaC si propriul certificat de semnatura electronica pentru transmiterea on-line a declaratiilor fiscale.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0756159379
nicoleta_basa@yahoo.com
BeTa CONT 2000 SRL
BeTa CONT 2000 SRL
Bordea Alina

Compania S.C. BeTa CONT 2000 S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2000. In anul 2009, compania noastra s-a extins prin S.C. BETA CONT SMART S.R.L., membra C.E.C.C.A.R cu numarul de autorizatie 6581.
Experienta acumulata si profesionalismul companiei noastre fac posibila oferirea de servicii de calitate in domeniul financiar-contabil. Echipa noastra este formata din contabili, economisti, experti contabili si consilieri juridici cu o vasta experienta, unii dintre ei avand in spate peste 30 de ani de activitate in domeniu, altii fiind tineri in pas cu tehnologia si in permanenta la zi cu schimbarile legislative.
Oferim clientilor nostrii servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente, prin diverse canale de comunicatie: e-mail, sms, telefoane, fax. Personalul nostru, calificat si instruit in permanenta, este bun cunoscator al limbii engleze si al altor limbi de circulatie internationala.
Va asteptam la sediul nostru din zona Berceni, Bucuresti!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0744307948
betacont2000@yahoo.com
Birou contabilitate
Birou contabilitate
Visan Daniela

Intocmire acte administrative, contabilitate gestiune, balanta, intocmire si depunere declaratii fiscale lunare si trimestriale, obligatii de plata , bilant.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0726753940
visan.dana@gmail.com
Birou expert contabil
Birou expert contabil
Mihaela Isabel Constantin

servicii contabile complete,expertize contabile judiciare si extrajudiciare,planuri de afaceri,studii de fezabilitate,lucrari privind fuziunile,dizolvarile,lichidarile de firme,evaluari de intreprinderi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0723879111
ec_mconstantin@yahoo.com

Promotional, pana la 30.04.2019, te poti inscrie in lista noastra gratuit!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact