Cauti contabil?

Featured Listing

Master count services SRL

Master count services SRL
Ianculescu Laurentiu

Contabilitate si Fiscalitate la un Pret Corect

  • Inregistrarea în contabilitate a operaţiunilor patrimoniale efectuate de catre beneficiar. Calculul si regularizarea impozitelor si taxelor, in cuantumul si la termenele stabilite de legislatia fiscala, aferente bugetului de stat, bugetelor asigurarilor sociale si a fodului de somaj. Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale la sediul administratiei financiare si online. Intocmirea statelor de salarii, calculul drepturilor de personal.
  • Reprezentarea beneficiarului in relatie cu Inspectoratul Teritorial de Munca, in legatura cu personalul angajat precum si depunerea documentelor de modificare a relatiilor de munca. Reprezentarea societatii in vederea obtinerii certificatelor de atestare fiscala sau a solicitarii fisei sintetice de platitor. Intocmirea, certificarea si depunerea la administratia financiara a situatiilor financiare anuale si semestriale (bilanturi contabile).
  • Reprezentarea societatii comerciale pe parcursul controlului fiscal. Consultanta contabila si fiscala. Tinerea corecta a inventarului curent pe baza informatiilor furnizate de beneficiar. Organizarea circuitului actelor contabile in asa fel incat toate operatiunile sa fie inregistrate corect si la timp
Cititori :0
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


07 27 57 17 97
mastercountservices@gmail.com
  • Master count services SRL
  • Master count services SRL
  • Master count services SRL
  • Master count services SRL

Send Message to listing owner

Master count services SRL


Promotional, pana la 30.04.2015, te poti inscrie in lista noastra gratuit!

Cititori :171869

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact