Cauti contabil?

Avocat

Cabinet Avocat Flavius Danila
Flavius Danila

cabinetul nostru oferă servicii personalizate, adaptate fiecărei situații, având ca punct de pornire găsirea celei mai potrivite soluții pentru fiecare client în parte.

Pentru noi, fiecare detaliu contează, astfel că nu vom oferi niciodata răspunsuri șablon, ci adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Nu vom pretinde că suntem cei mai buni într-o piață a serviciilor juridice dominată de incertitudini și soluții contradictorii, dar practicăm această profesie cu pasiune și devotament și mai ales cu responsabilitate.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
0744148520
office@cabinetavocatdanila.ro
ZAHARIA MARIUS MARIAN
ZAHARIA MARIUS MARIAN
ZAHARIA MARIUS MARIAN

cabinetul nostru oferă servicii personalizate, adaptate fiecărei situații, având ca punct de pornire găsirea celei mai potrivite soluții pentru fiecare client în parte. Pentru noi, fiecare detaliu contează, astfel că nu vom oferi niciodata răspunsuri șablon, ci adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Nu vom pretinde că suntem cei mai buni într-o piață a serviciilor juridice dominată de incertitudini și soluții contradictorii, dar practicăm această profesie cu pasiune și devotament și mai ales cu responsabilitate.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
0755838497 SAU 0724376529
zahariastma2004@yahoo.com

Promotional, pana la 30.04.2019, te poti inscrie in lista noastra gratuit!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact