Contabilul incepator

Atentie la confirmarile de sold

Atentie la confirmarile de sold
Maria Mihaela Benki

confirmari de soldPentru a putea incheia anul contabil conform legislatiei in vigoare si pentru a efectua inventarierea corect, trebuie sa urmariti obtinerea de la clienti a confirmarilor de sold in termen. Mai aveti 10 zile in care puteti trimite solicitari catre clientii neincasati pe care ii aveti astfel incat acestia sa va poata raspunde in timp util. Cererea de sold va fi trimisa la data de 30.11.2014.

Bineinteles, cei care doresc pot trimite in primele zile din ianuarie solicitari pentru confirmarile de sold si pot cere confirmare la 31.12.2014.

Daca programul pe care il folositi nu permite printarea automata a unei confirmari de sold, aveti mai jos un model pe care il puteti face in doc sau excel.

 Similar solicitati confirmari de sold de la toti furnizorii neplatiti.

Model cerere confirmare de sold

 

Maria Mihaela Benki Maria Mihaela Benki (112 Posts)

Economist


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Contabilul incepator

More in Contabilul incepator

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact