Cum mutati Revisal de pe un calculator pe altul


RevisalSunt multi cei care, la inceput fiind, pot sa se loveasca de aceasta situatie: sa fie obligati, dintr-un motiv sau altul, sa mute baza de date a revisal-ului pe un alt calculator. Si totul fara sa piarda nici macar o inregistrare din Revisal. Este foarte simplu:

Operatiuni in calculatorul vechi

Deschideti Revisalul. Mergeti la Instrumente si alegeti Salvare baza de date. Apoi alegeti locatia unde vreti sa faceti salvarea. O sa aveti un fisier de forma Revisal Backup luna zi anul hh_mm_ss. Nu il deschideti pentru ca nu va intereseaza ce fisiere contine. Apoi luati pe un stick fisierul salvat.


Operatiuni in calculatorul nou

In primul rand, instalati Revisalul. Recomandabil sa il luati de la “mama lui”, Inspectia Muncii, si nu trimis de prieteni, ca sa nu aveti vreo surpriza. Dar, dupa instalare, veti constata ca optiunea Instrumente NU este activa. Ce trebuie sa faceti ca sa o activati? Simplu: trebuie sa aveti cel putin un angajator inregistrat. Si ca sa nu pierdeti date, veti trece un angajator fictiv, pe care, ulterior o sa-l stergeti.

Mergeti la Registru si alegeti Inregistrare angajator nou. Introduceti toate datele unui angajator fictiv – chiar si persoana fizica. Dupa ce salvati acest angajator, se activeaza Instrumente. Mergeti acolo si alegeti optiunea Restaurare baza de date.  O sa apara mesajul Aplicatia dumneavoastra poate contine date care vor fi suprascrise in urma operatiei de restaurare.Doriti sa continuati cu restaurarea bazei de date a aplicaţiei?, dati Yes. Apoi selectati fisierul care contine Revisal Backup luna zi anul hh_mm_ss.

Dupa ce restaurati baza de date, mergeti pe angajatorul fictiv si stergeti-l.

 

Cititori :5779

Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

One Response to “Cum mutati Revisal de pe un calculator pe altul”

  1. Filip Adrian December 31, 2014

    Da, e simplu, dar daca nu ti se mai deschide windowsul… cum mai salvezi baza de date?

Leave a Reply


4 − = 2