Contabilul incepator

Cum se transfera un registru de Evidenta al salariatilor din format xml in rvs

Cum se transfera un registru de Evidenta al salariatilor din format xml in rvs
Ionut Bratanov

revisalCe este Revisal?

Este un program de raportare gratuit pus la dispozitie de catre Inspectia Muncii, si prin care puteti sa raportati mai multe informatii de natura salariala la Inspectoratul Teritorial de Munca, si anume:

  • -inregistrarea unui Contract Individual de Munca nou,
  • -modificarea unui Contract Individual de Munca existent,
  • -incetarea unui Contract Individual de Munca existent.

Acest program se poate descarca de aici: http://www.inspectiamuncii.ro/

Dupa completarea informatiilor legate de angajator, angajat si contract de munca, se extrage un Registru de Evidenta salariala, care are format rvs. Acest fisier se incarca pe site-ul https://reges.inspectiamuncii.ro/Cont/Autentificare?ReturnUrl=%2fPreluariRegistre , site pe care se logheaza cu userul si parola obtinuta de la ITM.

De unde se poate obtine Registru de Evidenta Salariala in format xml?

  • Unele programe de contabilitate sau chiar ERP-uri, si anume modulurile de HR care sunt legate de modulul de contabilitate, au posilibitatea de a extrage Registrul  de Evidenta Salariala insa formatul in care este acesta este unuul mai vechi, cu extensia xml.

Cum se converteste formatul xml in rvs?


  • Pentru a face aceasta conversie, e nevoie sa deschidem un program revisal 5.0.8., urmand a accesa butnul “validare registru non-revisal” , apoi se ataseaza fisierul firmat xml, urmand sa se obtina acelasi fisier in format rvs.

Pentru mai multe informatii sau nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati.

 

Ionut Bratanov, 0726.676.235

Contabil independent

bratanov_ion@yahoo.com

 

Ionut Bratanov Ionut Bratanov (104 Posts)

Contabil Independent


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Contabilul incepator
Ionut Bratanov

Contabil Independent

More in Contabilul incepator

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact