Contabilitate

ANAF a publicat registrul provizoriu al persoanelor impozabile care aplica sistemul TVA la încasare

ANAF a publicat registrul provizoriu al persoanelor impozabile care aplica sistemul TVA la încasare
Costin Pietraru

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat online in websiteul agentiei anaf.ro aplicația de căutare în Registrul provizoriu al persoanelor impozabile care aplica sistemul TVA la incasare.

Registrul TVA la încasare este disponibil la adresa: http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF/Informatii/Infoagec/TVAIncasare.

Regsitrul este provizoriu si nu include toate persoanele care intră în acest sistem.

Cititori :6078
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Contabilitate

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact