Declaratii

Achizitie importanta pentru FaraContabilitate.Ro

Achizitie importanta pentru FaraContabilitate.Ro
Laurentiu Ianculescu

secretroUrmare a tot mai multor solicitari frecvente venite atat din partea unor cititoare constante cat si ocazionale ale site-ului nostru, in incercarea de a oferi o gama mai larga de informatii, echipa de management a proiectului FaraContabilitate a decis achizitia si incorporarea in structura site-ului www.faracontabilitate.ro a site-urilor www.secretelefemeilor.ro si www.secretelefemeilor.com.

secretcom

Astfel, incepand cu data de 01.03.2015, in site-ul www.faracontabilitate.ro va aparea o categorie speciala de Divertisment unde veti gasi articolele publicate pana acum si de acum inainte pe cele 2 site-uri mentionate.

Prin aceasta achizitie venim in intampinarea dorintelor cititoarelor noastre de a oferi, pe langa informatii strict profesionale din fiscalitate si contabilitate si posibilitatea deconectarii prin accesul la o gama diversificata de articole si informatii specifice.

Va multumim ca sunteti impreuna cu noi si ne bucuram ori de cate ori putem veni in intampinarea dorintelor dumneavoastra.

Echipa FaraContabilitate.ro

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Declaratii
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact