Declaratii

Balul Contopistilor

Balul Contopistilor
Laurentiu Ianculescu

balul contopistilorSambata, 05.12.2015, s-a desfasurat un eveniment deosebit pentru comunitatea expertilor contabili, auditorilor si consultantilor fiscali – Balul Contopistilor. Intr-o atmosfera idilica de Sarbatori de iarna, peste 90 de profesionisti s-au strans ca sa se cunoasca si sa socializeze in Salonul Voievodal de la Hanul lui Manuc, din Bucuresti. Primirea invitatilor a fost deosebita, mancarea extraordinara iar compania tuturor colegilor participanti, minunata.

cadou AllFiecare dintre cei prezenti s-a bucurat de un mic cadou la venire iar la final s-a desfasurat o tombola Secret Santa. Deosebit la tombola a fost faptul ca de data aceasta au castigat toti cei prezenti, fiecare extragand dintr-un bol un numar si fiecarui numar corespunzandu-i un mic cadou.

Personal am castigat o cheie de acces la programul de facturare al celor de la Smart Bill, sponsorul principal al intalnirii.cadou smart

A fost primul eveniment din ultima vreme unde, desi nu cunosteam personal decat cateva persoane, nu m-am simtit deloc strain. Eram, daca pot folosi cuvintele astea: cu ai mei, intre ai mei.

Pentru asta vreau sa multumesc celor care s-au ocupat de eveniment, respectiv Tatiana Tzuka si Flavius Valentin Jakubowicz, si care au reusit sa transforme o intalnire intre profesionistii contabili intr-un eveniment monden reusit.

A fost al doilea eveniment organizat de grupul de profesionisti Accounting All The Time si speram cu totii sa devina o traditie bi-anuala care sa intareasca legaturile dintre membrii grupului.

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


View Comments (1)

1 Comment

  1. Tulbure Maria

    decembrie 7, 2015 at 10:44 am

    Ma bucur pentru toti participanti la acest eveniment.Sunt convinsa ca atmosfera a fost deosebit de frumoasa si din cate am citit organizata intr-un mod elegant,fastuos,cu inalta tinuta si respect.Felicitari organizatorilor ,precum si participantilor.Va rugam sa fiti pe mai departe transparenti,in grupurile formate pe facebook ,sa transmiteti noutatile fiscale,interpretarile date diferitelor aspecte contabile ,etc.Inca odata felicitari.!!!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Declaratii
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact