Declaratii

Ce trebuie sa contina dosarul de recuperare CCI

Ce trebuie sa contina dosarul de recuperare CCI
Maria Mihaela Benki

RECUPERAREIn primul rand trebuie sa fiti atenti la termenul in care depuneti dosarul. Acesta trebuie sa fie de 90 de zile, calculate de la data acordarii concediului medical – aveti data acordarii trecuta pe concediu.

Apoi, dosarul in sine trebuie sa contina urmatoarele documente

-cererea tip in 2 exemplare (gasiti aici model)

-centralizator (gasiti aici model)

– D112 – primele 6 pagini (pana cand incep paginile cu salariati)

-recipisa D112

-contul 439 din fisa sintetica (acesta trebuie sa fie 0)

-copie de pe CUI-ul societatii

-concediul medical, exemplarul roz, completat, semnat si stampilat (nu uitati de calculul pe care trebuie sa il faceti si pe care trebuie sa il notati cu pixul in dreptul rubricilor: media zilnica *zilele CM*procentul/100 )

Trebuie sa fiti foarte atenti la programul de lucru, pentru ca vineri nu se lucreaza. La data cand a fost scris acest articol, programul din Titeica era urmatorul:

Luni – Miercuri: 8.30 – 14.30

Joi: 12.00 – 18.00

Dosarul se depune la Registratura.

 

Maria Mihaela Benki Maria Mihaela Benki (112 Posts)

Economist


Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Declaratii

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact