Completeaza formularul 097 direct in calculator!


Completati formularul 097 editabil direct in calculator.

Pentru toti cei care au nevoie, va oferim posibilitatea de a completa direct pe calculator formularul 097 in loc sa-l scrieti de mana. Este mai estetic si mai eficient, pentru ca la final dati print la acelasi formular de 2 ori.

097 Notificare privind aplicarea/încetarea aplicării sistemului TVA la încasare (OPANAF 1529/2012). Formular  Se completează de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, conform art.153 din Codul fiscal, care au obligaţia să notifice organele fiscale cu privire la aplicarea sistemului TVA la încasare sau cu privire la încetarea aplicării acestui sistem, în condiţiile prevăzute de art.1563 alin.(11) şi alin.(12) din Codul fiscal.

1.  DESCARCA FORMULARUL 097 > 2. EDITEAZA >  3. PRINTEAZA > 4. DEPUNE 

Cititori :6871
Laurentiu Ianculescu (956 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97 - Alte Informatii, Master Count Services


Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

2 Responses to “Completeaza formularul 097 direct in calculator!”

  1. Codul de identificare fiscala SE ALINIAZA LA DREAPTA CASETELOR, dupa cum bine scrie in instructiunile de completare.

  2. Laurentiu Ianculescu October 19, 2012

    Stimata doamna, daca ar fi sa luam lucrurile AD LITERAM, ar insemna sa refuzam completarea notificarilor pentru ca nici un cod fiscal nu este atat de lung cate casute au facut ei. Dar noi suntem profesionisti si imi place sa cred ca profesionistii au independenta lor de actiune. Nu au decat sa numere ei mai intai cate casute goale sunt, apoi cate cifre are codul fiscal al unei firme, apoi, incepand cu dreapta, sa numere de la a cata casutza trebuie inceput si completat codul fiscal al firmei si la sfarsit sa completeze codul fiscal astfel incat el sa se incadreze exact pana la ultima casutza din dreapta. Sa fim seriosi, avem lucruri mai importante de facut. Daca chiar vreti sa nu lasati goale casutzele din dreapta, trageti linie peste casutele goale. Nici o notificare nu a fost respinsa pana acum. Vreti sa va spun secretul pentru care nu a fost respinsa? Pentru ca de la 1 ianuarie oricum ii baga pe toti care au cifra de afaceri sub 2.250.000 lei in noua categorie. Notificarea asta e sa ne puna pe noi pe drumuri. Nici macar nu e cu amenda…

Leave a Reply


6 + = 14