Declaratii

Formular 230 – 2% din impozitul anual

Formular 230 – 2% din impozitul anual
Costin Pietraru

Agentia Nationala de Administrare Fiscala – ANAF anunta ca incepand cu declaratiile pe anul 2011, FORMULARUL 230 – Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual şi deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ (aprobat prin OPANAF 52/2012) se poate depune si ONLINE, cu semnatura electronica calificata, utilizand softul publicat la sectiunea Declaratii electronice/Persoane fizice/ Descarcare declaratii.

Se poate depune si la ghiseu cu pastrarea in continuare a modului de depunere existent (Formular hartie).

Persoanele care sunt titulare de certificat digital si l-au inregistrat pe portalul ANAF pentru cel putin un CIF, pot depune D200 sau C230 in nume propriu, fara alte demersuri, dar pentru a depune si pentru alte persoane fizice trebuie sa se inregistreze ca reprezentant fiscal.

Sursa: ANAF

Cititori :14374
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact