Declaratii

Moara de Hartie – un loc de poveste pentru copii

Moara de Hartie – un loc de poveste pentru copii
Laurentiu Ianculescu

povestePentru ca iarna se apropie cu indrazneala, incepem sa ne gandim deja la Craciunul ce va sa vina si ne dorim sa-i dam o nota de lumina si bucurie prin atelierele noastre.

De aceea, anul acesta, va invitam la Atelierul-muzeu Moara de hartie din Comana sa ne lasam imaginatia la joaca si sa cream manual decoratiuni pentru un Craciun fericit! In atmosfera de poveste din Moara de hartie, va propunem un atelier mai special in care puteti experimenta trei minunate activitati creative.

Vom realiza manual globulete si alte obiecte specifice Craciunului folosind hartie manuala combinata cu tot felul de alte materiale reciclabile (sfori, carte veche, nasturi etc.) si nu numai. Apoi, ne vom juca si cu pasta din hartie reciclabila si vom crea forme simpatice, bune de agatat in brad. Si asta nu-i tot. Pentru ca de Craciun, mai mult ca oricand, ne place sa raspandim bucurie, va invitam ca pe langa confectionarea decoratiunilor pentru brad, sa va tipariti manual si propriile felicitari si sa trimiteti si voi bucuria mai departe catre cei dragi.

Totul, IMPREUNA, asa cum e frumos de Craciun, intr-o ambianta asortata cu ceaiuri aromate si alte surprize!

Asadar, va invitam sa petrecem impreuna timp de calitate si sa ne bucuram la Moara de hartie de venirea Craciunului! In functie de inscrieri, atelierele vor fi organizate in fiecare sambata, incepand cu data de 29 noiembrie 2014 de la orele 14.00. Numarul maxim de participanti (adulti si copii) este de 20.


Am gandit costurile astfel incat sa incurajam si participarea in familie la atelierele noastre de Craciun. Prin urmare, un adult insotit de un copil va plati 100 de lei, iar un adult cu doi copii 120 de lei. Doi adulti si un copil pot participa achitand suma de 160 de lei, iar doi adulti si doi copii vor achita doar 180 de lei. Costul pentru un participant adult neinsotit este de 80 de lei. Costurile includ vizita Atelierului-Muzeu Moara de hartie, participarea la atelier, toate materialele de lucru, o felicitare tiparita manual pe hartie manuala si toate decoratiunile realizate in cadrul atelierului. Cine doreste, isi poate tipari, contra cost, mai multe felicitari pe hartie manuala.

Ce ziceti, ne vedem la Moara? Asteptam inscrierile la echipa@moaradehartie.ro sau la 0724.290.010.

Despre Moara de hartie:

Atelierul-muzeu Moara e hartie a fost inaugurat in anul 2011, in Comana, Giurgiu. Aici veti gasi un loc cu povesti, dedicat iubitorilor de mestesuguri, de carti, de frumos. Ce spun vizitatorii despre Moara de hartie, puteti citi aici, iar cum a fost la un alt atelier de Craciun puteti citi aici.

Mai multe despre Moara de Hartie din Comana, puteti citi aici.

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Declaratii
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact