Declaratii

Verificare stare declaratii depuse – D100, D112, D200,D300, D390, D394, D710, S1001 si situatii financiare.

Verificare stare declaratii depuse – D100, D112, D200,D300, D390, D394, D710, S1001 si situatii financiare.
Costin Pietraru

Agentia Natională de Administrare Fiscala (ANAF) permite vizualiza starii atat pentru declaratiile depuse online cat si pentru declaratiile depuse la ghiseu. Se poate verifica in pagina ANAF atat starea depunerii declaratiilor:  D100, D112, D200,D300, D390, D394, D710 cat si starea depunerii bilantului contabil.

Cand te pregatesti sa verifici starea depunerii unei declaratii nu uita sa ai la indemana CUI-ul societatii si indexul de incarcare (pentru cele depuse online) sau numarul de inregistrare (pentru cele depuse la ghiseu).

Pentru a nu vă trezi cu surprize neplăcute din partea Fiscului, trebuie să verificaţi starea depunerii declaraţiilor pe site-ul ANAF (asa cum am descris mai sus). După introducerea datelor solicitate, sistemul va genera o recipisă care vă va prezenta starea declaraţiei. Atenţie, recipisa poate fi eliberată doar în primele 60 de zile de la depunerea raportărilor anuale. Specialiştii vă recomandă să o descărcaţi şi să o păstraţi, pentru orice eventualitate. Dacă documentul depus are erori de validare, trebuie să le corectaţi şi să depuneţi din nou situaţia financiară.

Panina ANAF pentru verificare stare declaratii depuse – D100, D112, D200,D300, D390, D394, D710, S1001 si situatii financiare.

Cititori :51795
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact