Diverse

Cel mai prietenos serviciu online de facturare

Cel mai prietenos serviciu online de facturare
Laura Scurtu

birou l;ucru

Cel mai prietenos serviciu de facturare, EzBill.ro, te ajuta sa emiti documente fiscale (facturi, proforme, avize, chitante) de oriunde si oricand, in cateva momente.

Mergand dincolo de partea de facturare efectiva, care se realizeaza printr-o interfata simpla si un flux foarte intuitiv, aplicatia iti permite sa stochezi online toate documentele emise si, astfel, acestea nu pot fi pierdute, indiferent ce se intampla cu computerul tau.

Pentru ca acest program online de facturare se adreseaza PFA-urilor, antreprenorilor, microintreprinderilor si IMM-urilor,  el genereaza si o serie de rapoarte utile pentru conducerea oricarei companii. Astfel, pe baza informatiilor din documentele emise, poti avea acces la rapoarte privind vanzarile, incasarile, facturile restante si cele scadente, etc.

Pentru firmele aflate la inceput de drum, sau pentru cele cu nevoie reduse de facturare aplicatia ofera un cont gratuit. Acesta permite emiterea a 10 documente pe luna, si poate fi gratuit pe viata in aceasta limita. Mai multe informatii despre pachetele EzBill gasiti aici: https://www.ezbill.ro/pachete-preturi.html

Printre cele mai utile functionalitati ale serviciului se numara:

-Accesarea serviciului de oriunde si oricand, online, de pe laptop, tableta sau telefon;

-Emitere de documente pe baza altor documente (chitante sau avize pe baza facturilor etc);

-Trimiterea documentelor emise direct din program, pe email, clientilor;

-Setarea unor sabloane pentru facturi recurente care se vor emite si trimite automat clientilor la o data prestabilita;


-Generarea de rapoarte predefinite sau personalizate;

-Management eficient al incasarilor prin alerte si sumar activitate.

 

Serviciul poate fi utilizat gratuit, pentru testare, in limita a 10 documente anterior achizitionarii unui abonament platit.

Fiecare client EzBill, indiferent de abonamentul pe care il alege, se bucura de un consultant personal in facturare, de asistenta prompta si de tutoriale video.

Pentru mai multe detalii privind facturarea eficienta, accesati www.ezbill.ro!

 

Laura Scurtu

EzBill logo FINAL (1)

 

 

Cititori :4135
Laura Scurtu Laura Scurtu (5 Posts)

Expert facturare la www.ezbill.ro


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact