Diverse

Indrazneste sa visezi!

Indrazneste sa visezi!
Laurentiu Ianculescu

seminarCum sa devii mai eficient:

  • Implica-te in ceea ce faci.
  • Invata sa spui DA si sa spui NU.
  • Nu accepta un proiect doar pentru ca iti este jena sa refuzi persoana respectiva.
  • Nu te implica intr-un proiect care te depaseste.
  • Asculta-ti instinctul, dar nu confunda instinctul cu lenea.
  • Motiveaza-te si apreciaza-te.

Te putem ajuta sa inveti cum sa devii mai bun iesind din zona de confort.

 

Vino la Workshop-ul Indrazneste sa visezi, din 23 mai 2015. Mai multe detalii puteti solicita pe adresa de mail office@mastercount.ro.

Costul seminarului este de 150 lei, cu reducere pentru plata anticipata: cei care platesc pana pe 10 aprilie 2015 au o reducere de 25%, iar cei care platesc pana pe 1 mai 2015 au o reducere de 15%.

Plata se poate face in contul Master Count Services SRL, CUI 28173346, deschis la ING,Office Iancului: RO31 INGB 0000 9999 0293 7610.

Participantii care aduc prieteni, colegi sau cunostinte care se inscriu la workshop, beneficiaza suplimentar de o reducere de 10% care se aplica atat pentru ei cat si pentru cei pe care ii aduc si ii inscriu.

Va asteptam si va promitem un workshop interesant si eficient.

 

 

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact