Eficientizeaza-ti viata

Cine sunt?! (IV)

Cine sunt?! (IV)
Laurentiu Ianculescu

robertRobert Matianu, Fondator BankersNightOut

Am lucrat cu Laurentiu de aproape 3 ani si pot spune ca mi-a placut atitudinea lui pozitiva și faptul ca el a fost intotdeauna proactiv, sugerand acțiuni și strategii interesante pentru compania mea. Dar ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost ca el a fost orientat catre rezultate, facand in mod constant follow-up, intr-un mod foarte placut și eficient.
Tin sa mentionez, inainte de orice, Laurentiu este in primul rand un bun colaborator, o fire mereu optimista care reuseste si in cele mai delicate momente sa insufle incredere echipei in care si pentru care isi desfasoara activitatea. Pe langa pregatirea de specialitate, el face parte din acea categorie de persoane gata oricand sa invete ceva, sa se puna la curent cu tot ce este nou atat in domeniul strict de specialitate, cat si in alte domenii conexe, care ar putea sa ii foloseasca in activitatea de zi cu zi.
Laurentiu este o persoana inovatoare și inteligenta, cu o inclinatie puternica pentru performanța și atitudine spre rezolvare a problemelor. De asemenea, este intotdeauna gata sa abordeze o provocare și el mereu in cautare de moduri creative de a crește performanțele afacerii și de a atrage noi proiecte pentru companie.
Pot spune ca este foarte rapid in furnizarea de date si rapoarte – chiar daca termenele erau stranse -, colectarea documente, de control in cazul in care normele contabile sunt respectate. Mai mult decat atat, el da intotdeauna o mana de ajutor și e plin de idei.
Laurentiu este un partener de afaceri fantastic și il recomand cu toata increderea. Si cel mai important aspect: desi relatia noastra a inceput ca business s-a transformat rapid in prietenie.

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Eficientizeaza-ti viata
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Eficientizeaza-ti viata

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact