Publica articole pe FaraContabilitate.ro

Ai posibilitatea sa publici articole scrise de tine in site-ul FaraContabilitate.ro

Daca iti surade propunerea noastra te invitam sa te alaturi echipe noastre si sa participi la imbunatatirea site-ului cu articole proprii pe teme de contabilitate si fiscalitate.

Materialele vor aparea sub semnatura ta si cu link catre site-ul/pagina ta. Asta inseamna ca iti poti promova gratuit site-ul prin scrierea de articole.

Daca nu ai inca un site, iti oferim posibilitatea de a adauga o pagina in site-ul nostru la sectiunea Parteneri, in care sa publici toate informatiile care vrei sa fie cunoscute.

Trimite textele tale catre redactia FaraContabilitate.ro, la adresa office [at] faracontabilitate.ro

Poti deveni colaborator permanent al site-ului nostru, iar materialele tale vor fi publicate pe prima pagina.

Cum trebuie sa fie scrise articolele tale pentru a fi publicate?

 • nu se admit articolele copiate sau traduse, articolele trebuie sa fie scrise de tine!
 • articolele sa fie pe teme de contabilitate si/sau fiscalitate
 • sa fie scris in limba romana, fara diacritice si fara greseli
 • in cazul in care se folosesc informatii din alte surse nu uita sa mentionezi link-ul/autorul articolului citat.

Redactia FaraContabilitate.ro isi rezerva dreptul de a publica doar materialele care corespund criterilor enuntate mai sus.

Important! 

Din aceasta toamna demareaza un concurs prin care colaboratorii care scriu articole utile pe site-ul nostru pot castiga premii surpriza. Grabeste-te, trimite articole astazi, iar noi te vom premia maine!

View Comments (2)

2 Comments

 1. Viogen

  septembrie 28, 2015 at 10:48 am

  Buna ziua,
  Ati avut o postare in care ,dupa parerea mea ,sunteti in eroare.Este vorba despre firmele inactive.Dumneavoastra ii informati pe cei ce va solicita ca firmele inactive n-au voie sa desfasoare nici-o activitate economica.De curand am fost in aceasta situatie si stiu ca in Codul Fiscal art.11 al 1^1(1^2)se spune:”Contribuabilii declarati inactivi care defasoara activitati economice pe perioada de inactivitate sunt supusi obligatiilor privind plata impozitelor si taxelor,dar in aceasta perioada nu beneficiaza de dreptul de deducere a cheltuielilor si TVA aferente achizitiilor efectuate”. E o mare diferenta intre una si alta.

  • Laurentiu Ianculescu

   Laurentiu Ianculescu

   septembrie 28, 2015 at 11:45 am

   Stimate cititor,

   Din cate inteleg, dumneavoastra, ca si specialist, va incurajati clientii inactivi sa desfasoare activitate. In conditiile in care tot dumneavoastra, postati din Codul Fiscal, partea in care se spune clar ca o firma aflata in inactivitate nu isi poate deduce nici TVA-ul si nici macar cheltuielile. Noi le spunem sa nu desfasoare activitate. Sper ca cititorii sa inteleaga unde anume este eroarea.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact