Intrebari

In cazul unui control ANAF

In cazul unui control ANAF
Costin Pietraru

Buna ziua, de ceva vreme urmaresc cu interes site-ul dumneavoastra, am cateva intrebari si daca se poate si daca doriti poate imi raspundeti.

Sunt un economist de un nivel mediocru, adica nu fac meseria aceasta cu placere, dar o fac pentru a trai.

1) In cazul unui control ANAF, ce trebuie sa am la prezentat? (chiar daca sunt unele chestii gresite) Jurnale?(Casa, Cumparari, Vanzari)…. Declaratiile? Balantele? …si ma ce?:)

2) In afara de Codul Fiscal, Codul de Procedura fiscala, Lega contabilitatii si omf-urile 3055, 1752 si cele ulterioare lor(pe care nu le stiu:D)… ce mai trebuie invatat sau stiut?

3) In cazul greselilor gasite  in contabilitate (lipsa inregistrari,sau inregistrari gresite…) se primeste amenda, cat este vina economistului si cat vina patronului, ce se face in acest caz?(pe scurt, multumesc frumos)

Multumesc frumos!

Bogdan Traian

Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Intrebari
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Intrebari

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact