Intrebari

Intrebare referitoare la tva nedeductibil

Intrebare referitoare la tva nedeductibil
Costin Pietraru

Buna ziua,

Vin in atentia dumneavoastra cu rugamintea de a ma sprijini, in limita timpului dumneavoastra disponibil, cu un raspuns la urmatoarea speta:

In cazul in care o societate este beneficiara de fonduri nerambursabile, in care TVA este cheltuiala eligibila a proiectului, TVA-ul aferent facturilor de achzitie devine nedeductibil? Inaintea depunerii cererii de plata se face o declaratie la finante privind acest TVA nededutibil? Exista formular special? In ceea ce priveste inregistrarea documentului in contabilitate acesta se face normal 4426-401 si ulterior se vine cu nota 635/6588-4426 si la incasarea efectiva a sumei prin cererea de plata valoarea respectiva se face venit: 472-7584?

Va multumesc anticipat !

Toate cele bune

Cu respect,
Elena

Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Intrebari
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Intrebari

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact