Fisa post Lucrator Bucatarie


O activitate speciala in ceea ce priveste resursele umane o au restaurantele. Speciala din toate punctele de vedere, pentru ca administratorul unui restaurant trebuie sa obtina absolut toate autorizatiile pentru activitatea desfasurata. Mai mult, trebuie sa supravegheze in interiorul modul in care sunt respectate de catre salariati normele de igiena si de protectie a muncii. Trebuie sa aibe grija ca, la un numar constant de salariati, sa reuseasca sa acopere intreg programul de functionare a restaurantului: asta inseamna ca unii vor veni de dimineata, altii inj jurul pranzului, altii dupa amiaza, in asa fel incat mereu sa existe cineva la bucatarie, mereu sa existe cel putin un chelner, o femeie de serviciu, un om de la administrativ. Asta pentru ca oamenii nu pot fi tinuti 12 ore pe zi la munca, dar in acelasi timp trebuie sa acopere, in general, un program mai lung. Iar daca aceeasi oameni vor veni in fiecare zi 12 ore, la un moment dat vor claca si se va alege praful de munca lor. Si de restaurant.


 

Un post care trebuie acoperit la restaurant este cel de lucrator la bucatarie – omul care face de toate, dupa comanda bucatarului sau a bucatarului sef. Va punem la dispozitie o fisa de post pentru postul de Lucrator Bucatarie.

 

 

Cititori :4018
Laurentiu Ianculescu (807 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97 - Alte Informatii, Master Count Services


Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

Leave a Reply


2 + 8 =

Read previous post:
wtib
Cursurile Iunie-Iulie World Trade Institute Bucharest

SEMINAR: Preturile de Transfer Perioada: 28 Iunie Locatie: Bucuresti, World Trade Center Lectori: Cristian RADULESCU Scoala de Vara in Management...

Close