Software

Program de contabilitate gratuit – SAGA C.

Program de contabilitate gratuit – SAGA C.
Costin Pietraru

sagaSAGA C – Program integrat pentru evidenta contabila si de stocuri. Este o solutie care permite informatizarea activitatii contabile pentru firme mici si mijlocii, cabinete de contabilitate sau contabili independenti. Programul este gratuit si nu contine nici un tip de limitari.

Module:

 • Contabilitate financiara (fise de cont, balante, registrul jurnal, registrul inventar, bilant cu generarea fisierelor pentru raportare, calcul impozit pe profit, declaratiile 100,101,392,094).
 • Imobilizari.
 • Clienti / Furnizori (situatii facturi, scadentar, situatie avize de expeditie, jurnale, declaratiile 300, 301, 390, 394).
 • Casa (lei, valuta) / Banca (lei, valuta) / Deconturi.
 • Salarii (cu generarea declaratiilor în format electronic si a registrului de evidenta, plata pe card).
 • Productie (inclusiv pe baza de retetar si/sau comenzi).
 • Operatii interne cu stocuri (bonuri de consum, bonuri de predare/primire, transferuri, inventariere etc.).
 • Suport pentru operatiuni in valuta (intrari, iesiri, calcul diferente de curs).
 • Urmarire pe centre de profit, situatii grafice.
 • Suport pentru legatura cu case de marcat in regim printer fiscal (Datecs, Euro, Elka, Eltrade, Optimus, Samsung, Daisy, CHD).

Cerinte minime: Windows 98/Me/2000/2003 Server/XP
ATENTIE! Actualizarile si asistenta pentru acest program nu sunt gratuite, acestea facand obiectul unui abonament.

Descarca/DOWNLOAD programul gratuit SAGA C ver 3.0.388

Mai multe

Cititori :50964
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


View Comments (12)

12 Comments

 1. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  ianuarie 27, 2012 at 7:10 pm

  ver 3.0.389
  din 27.01.2012
  1. S-a actualizat Bilantul.
  2. S-a actualizat modul de calcul al impozitului pentru conventile civile.
  3. S-a actualizat Declaratia 205.
  3. In ecranul „Intretinere BD”, pagina „General”, s-a introdus o noua optiune numita „Maximizarea dimensiunii ecranelor dupa dimensiunea ferestrei princiapale”. Bifarea acestei optiuni va produce efecte numai asupra ecranelor principale din program.

 2. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  ianuarie 30, 2012 at 6:44 am

  ver 3.0.390
  din 30.01.2012
  1. S-a actualizat Declaratia 394.

 3. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  februarie 8, 2012 at 6:33 am

  ver 3.0.392
  din 07.02.2012
  1. S-au actualizat formularele PDF pentru Declaratiile 101, 390 si Bilant.
  2. In cadrul ecranului de introducere a tichetelor din statul de salarii, s-a introdus o pozitie noua numita „Avantaje in natura”. La acestea se datoreaza numai impozit.
  3. La „Situatie comenzi”, s-au introdus doua coloane suplimentare ce contin cantitatea si valoarea nefacturata din comanda.

 4. Pacalit

  februarie 16, 2012 at 9:10 am

  Am descarcat programul SAGA ieri 16 februarie si nici urma de declaratia 390.

 5. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  februarie 16, 2012 at 10:04 am

 6. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  februarie 16, 2012 at 10:07 am

  SAGA C nu este un produs faracontabilitate.ro. Pentru orice probleme va indrumam sa va adresati direct producatorului http://www.sagasoft.ro/detalii_C.php

 7. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  martie 8, 2012 at 6:44 am

  SAGA C.3.0.395
  S-a modificat ecranul „Imobilizari”. Acum, acesta cuprinde trei pagini: „Lista imobilizarilor”, „Modernizari / Reevaluari / Suspendari / Casari / Plan amortizare” pentru operatii survenite asupra imobilizarii si „Registrul imobilizarilor”.

 8. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  martie 13, 2012 at 6:43 am

  SAGA C.3.0.396
  ‎1. S-a actualizat formularul PDF pentru bilant. 2. La ecranele „Intrari” si „Iesiri” s-a introdus un tip nou numit „U – Servicii cf. art. 152^1”, destinat agentiilor de turism. Acesta se foloseste pentru facturile supuse regimului special (operatiuni considerate serviciu unic).

 9. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  aprilie 5, 2012 at 5:48 am

  ver 3.0.398
  1. S-a refacut sistemul de export de date in Excel. Acum, la activarea butonului de export, apare o fereastra din care se poate opta si pentru formatele CSV, TXT si XML. De asemenea, se pot selecta coloanele care vor fi transferate.
  2. In ecranul „Configurare societati”, pagina „Setari diverse”, s-a introdus optiunea „Sistem de productie pentru ciclu de executie mai lung de o luna”. Activarea acestei optiuni modifica ecranul „Productie”, in sensul ca validarea produselor finitie si a consumurilor se va putea realiza independent, la date diferite. Consumurile aferente produselor finite neterminate (nevalidate), se vor inregistra in contul 331 – produse in curs de executie, cu ocazia inchiderii de luna.

  • Adrian

   august 22, 2012 at 11:35 am

   Buna ziua!

   De ce nu se poate face export in Excel din fisierul Situatii, vanzari, clienti ( neincasate) Nu exist optiune export in Excel dupa ce selectz TIPARIRE FACTURI NEINCASATE.

 10. Costin Pietraru

  Costin Pietraru

  august 8, 2012 at 6:18 am

  ver 3.0.403
  din 07.08.2012
  1. S-a actualizat modul de calcul al contributiilor pentru conventiile civile si contractele pentru drepturi de autor.
  2. In ecranul „State salarii”, butonul „Concedii medicale” a devenit „Concedii”, ecranul aferent cuprinzand o pagina care permite, optional, sa se introduca concediile de odihna, concediile fara plata, suspendarile si concediile pentru cresterea copilului mai mic de 2 ani. In cazul in care se introduc toate concediile din an se poate tipari programarea acestora cu butonul „Programare concedii odihna”.
  3. S-a actualizat formularul pentru bilant.
  http://www.sagasoft.ro/actualizari.php?program=SAGA%20C

 11. Horvay Attila

  martie 2, 2013 at 10:51 am

  ver 3.0.416 din 01.03.2013

  http://sagasoft.ro/detalii_C.php

  1. In ecranul „Intrari” s-a introdus butonul „Facturi asociate (transport)” care permite introducerea facturilor asociate achizitiilor de articole in vederea repartizarii costurilor.
  2. Butonul „Detalii TVA” din ecranul „Configurare societati” s-a transformat in „Detalii impozit si TVA”. In ecranul care se deschide la apasarea acestui buton se poate introduce, optional, data la care firma devine platitoare de impozit pe venit sau pe profit, dupa caz.
  3. S-a introdus suport pentru calculul automat al sumei nedeductibile aferente amortizarii care depaseste suma de 1500 RON/luna pentru imobilizarile din clasa 2.3.2.1.1. – autoturisme, la calculul impozitului pe profit. Calculul se efectueaza incepand cu februarie 2013.
  4. S-a refacut ecranul pentru generarea declaratiei 205. Acum sunt adaugate automat persoanele de la toate categoriile de venituri, nu doar salariatii. De asemenea, in cazul declaratiilor rectificative se pot selecta doar pozitiile cu modificari.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Software

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact