Program de contabilitate gratuit – SAGA C.


sagaSAGA C – Program integrat pentru evidenta contabila si de stocuri. Este o solutie care permite informatizarea activitatii contabile pentru firme mici si mijlocii, cabinete de contabilitate sau contabili independenti. Programul este gratuit si nu contine nici un tip de limitari.

Module:

 • Contabilitate financiara (fise de cont, balante, registrul jurnal, registrul inventar, bilant cu generarea fisierelor pentru raportare, calcul impozit pe profit, declaratiile 100,101,392,094).
 • Imobilizari.
 • Clienti / Furnizori (situatii facturi, scadentar, situatie avize de expeditie, jurnale, declaratiile 300, 301, 390, 394).
 • Casa (lei, valuta) / Banca (lei, valuta) / Deconturi.
 • Salarii (cu generarea declaratiilor în format electronic si a registrului de evidenta, plata pe card).
 • Productie (inclusiv pe baza de retetar si/sau comenzi).
 • Operatii interne cu stocuri (bonuri de consum, bonuri de predare/primire, transferuri, inventariere etc.).
 • Suport pentru operatiuni in valuta (intrari, iesiri, calcul diferente de curs).
 • Urmarire pe centre de profit, situatii grafice.
 • Suport pentru legatura cu case de marcat in regim printer fiscal (Datecs, Euro, Elka, Eltrade, Optimus, Samsung, Daisy, CHD).

Cerinte minime: Windows 98/Me/2000/2003 Server/XP
ATENTIE! Actualizarile si asistenta pentru acest program nu sunt gratuite, acestea facand obiectul unui abonament.

Descarca/DOWNLOAD programul gratuit SAGA C ver 3.0.388

Mai multe

Cititori :30076
Costin Pietraru (1382 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

12 Responses to “Program de contabilitate gratuit – SAGA C.”

 1. Costin Pietraru January 27, 2012

  ver 3.0.389
  din 27.01.2012
  1. S-a actualizat Bilantul.
  2. S-a actualizat modul de calcul al impozitului pentru conventile civile.
  3. S-a actualizat Declaratia 205.
  3. In ecranul “Intretinere BD”, pagina “General”, s-a introdus o noua optiune numita “Maximizarea dimensiunii ecranelor dupa dimensiunea ferestrei princiapale”. Bifarea acestei optiuni va produce efecte numai asupra ecranelor principale din program.

 2. Costin Pietraru January 30, 2012

  ver 3.0.390
  din 30.01.2012
  1. S-a actualizat Declaratia 394.

 3. Costin Pietraru February 8, 2012

  ver 3.0.392
  din 07.02.2012
  1. S-au actualizat formularele PDF pentru Declaratiile 101, 390 si Bilant.
  2. In cadrul ecranului de introducere a tichetelor din statul de salarii, s-a introdus o pozitie noua numita “Avantaje in natura”. La acestea se datoreaza numai impozit.
  3. La “Situatie comenzi”, s-au introdus doua coloane suplimentare ce contin cantitatea si valoarea nefacturata din comanda.

 4. Am descarcat programul SAGA ieri 16 februarie si nici urma de declaratia 390.

 5. Costin Pietraru February 16, 2012

  SAGA C nu este un produs faracontabilitate.ro. Pentru orice probleme va indrumam sa va adresati direct producatorului http://www.sagasoft.ro/detalii_C.php

 6. Costin Pietraru March 8, 2012

  SAGA C.3.0.395
  S-a modificat ecranul “Imobilizari”. Acum, acesta cuprinde trei pagini: “Lista imobilizarilor”, “Modernizari / Reevaluari / Suspendari / Casari / Plan amortizare” pentru operatii survenite asupra imobilizarii si “Registrul imobilizarilor”.

 7. Costin Pietraru March 13, 2012

  SAGA C.3.0.396
  ‎1. S-a actualizat formularul PDF pentru bilant. 2. La ecranele “Intrari” si “Iesiri” s-a introdus un tip nou numit “U – Servicii cf. art. 152^1″, destinat agentiilor de turism. Acesta se foloseste pentru facturile supuse regimului special (operatiuni considerate serviciu unic).

 8. Costin Pietraru April 5, 2012

  ver 3.0.398
  1. S-a refacut sistemul de export de date in Excel. Acum, la activarea butonului de export, apare o fereastra din care se poate opta si pentru formatele CSV, TXT si XML. De asemenea, se pot selecta coloanele care vor fi transferate.
  2. In ecranul “Configurare societati”, pagina “Setari diverse”, s-a introdus optiunea “Sistem de productie pentru ciclu de executie mai lung de o luna”. Activarea acestei optiuni modifica ecranul “Productie”, in sensul ca validarea produselor finitie si a consumurilor se va putea realiza independent, la date diferite. Consumurile aferente produselor finite neterminate (nevalidate), se vor inregistra in contul 331 – produse in curs de executie, cu ocazia inchiderii de luna.

  • Buna ziua!

   De ce nu se poate face export in Excel din fisierul Situatii, vanzari, clienti ( neincasate) Nu exist optiune export in Excel dupa ce selectz TIPARIRE FACTURI NEINCASATE.

 9. Costin Pietraru August 8, 2012

  ver 3.0.403
  din 07.08.2012
  1. S-a actualizat modul de calcul al contributiilor pentru conventiile civile si contractele pentru drepturi de autor.
  2. In ecranul “State salarii”, butonul “Concedii medicale” a devenit “Concedii”, ecranul aferent cuprinzand o pagina care permite, optional, sa se introduca concediile de odihna, concediile fara plata, suspendarile si concediile pentru cresterea copilului mai mic de 2 ani. In cazul in care se introduc toate concediile din an se poate tipari programarea acestora cu butonul “Programare concedii odihna”.
  3. S-a actualizat formularul pentru bilant.
  http://www.sagasoft.ro/actualizari.php?program=SAGA%20C

 10. Horvay Attila March 2, 2013

  ver 3.0.416 din 01.03.2013

  http://sagasoft.ro/detalii_C.php

  1. In ecranul “Intrari” s-a introdus butonul “Facturi asociate (transport)” care permite introducerea facturilor asociate achizitiilor de articole in vederea repartizarii costurilor.
  2. Butonul “Detalii TVA” din ecranul “Configurare societati” s-a transformat in “Detalii impozit si TVA”. In ecranul care se deschide la apasarea acestui buton se poate introduce, optional, data la care firma devine platitoare de impozit pe venit sau pe profit, dupa caz.
  3. S-a introdus suport pentru calculul automat al sumei nedeductibile aferente amortizarii care depaseste suma de 1500 RON/luna pentru imobilizarile din clasa 2.3.2.1.1. – autoturisme, la calculul impozitului pe profit. Calculul se efectueaza incepand cu februarie 2013.
  4. S-a refacut ecranul pentru generarea declaratiei 205. Acum sunt adaugate automat persoanele de la toate categoriile de venituri, nu doar salariatii. De asemenea, in cazul declaratiilor rectificative se pot selecta doar pozitiile cu modificari.

Leave a Reply


9 − 2 =