Noua sigla ANAF


In ultimele propuneri legislative postate in siteul ANAF am remarcat noua sigla ANAF:

noua_sigla_ANAF

 


care a inlocuit vechea si binecunoscuta sigla ANAF

vechea_sigla_ANAF

 

Este desigur urmarea ordinului 3.504/2013 publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 704 din 18.11.2013.

Cititi aici integral Ordinul 3504/2013

Având în vedere dispoziţiile art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, 1 în temeiul dispoziţiilor art. 11 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 520/2013, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală emite următorul ordin:

Art. 1.
(1) Se aprobă modelul şi caracteristicile siglei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
(2) Descrierea şi semnificaţiile elementelor însumate ale siglei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală sunt detaliate în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2.
Pentru structurile din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi pentru instituţiile subordonate se aprobă şi se vor utiliza declinări ale siglei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală aprobate la art. 1, astfel:

  • a) Sigla specifică Direcţiei generale antifraudă fiscală este prezentată în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul ordin. Prin excepţie, legitimaţia de control şi legitimaţia de serviciu, precum şi emblema/insigna metalică utilizate de către personalul Direcţiei generale antifraudă fiscală conţin sigla Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi stema României, conform modelului şi caracteristicilor prezentate în anexa nr. 3, care face parte integrantă din prezentul ordin.
  • b) Sigla specifică Direcţiei generale a vămilor şi a structurilor vamale de la nivelul unităţilor teritoriale ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală este prezentată în anexa nr. 4, care face parte integrantă din prezentului ordin. Prin excepţie, legitimaţia de control şi legitimaţia de serviciu, precum şi însemnele distinctive utilizate de către personalul vamal conţin sigla conform modelului şi caracteristicilor prezentate în anexa nr. 5, care face parte integrantă din prezentul ordin.
  • c) Sigla specifică Direcţiei generale de administrare a marilor contribuabili este prezentată în anexa nr. 6, care face parte integrantă din prezentul ordin.
  • d) Siglele specifice pentru direcţiile generale regionale ale finanţelor publice sunt prezentate în anexa nr. 7, care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 3.
(1) 1 Intrarea în vigoare a siglei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi a siglelor specifice structurilor subordonate se face începând cu data de 1 ianuarie 2014.
(2) 1 Prin excepţie de la prevederile alin. (1), sigla specifică Direcţiei generale antifraudă fiscală intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, a prezentului ordin.
(3) Formularele şi imprimatele cu vechea siglă a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală se vor folosi până la epuizarea stocurilor existente, dar nu mai târziu de 30 iunie 2014.
(4) Marcajele exterioare de pe clădiri vor fi refăcute cu sigla Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală sau a structurilor subordonate, după caz, până cel târziu la data de 31 iulie 2014.

Art. 4.
Structurile din cadrul aparatului propriu al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi unităţile teritoriale ale acesteia vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Art. 5.
La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă:
a) 1 Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 492/2004 privind aprobarea caracteristicilor siglei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 717 din 9 august 2004;
b) Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.220/2013*) pentru aprobarea modelului şi caracteristicilor siglei specifice Direcţiei generale a vămilor din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
*) Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.220/2013 nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Art. 6.
Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Cititi aici integral Ordinul 3504/2013

Cititori :923
Costin Pietraru (1382 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

Leave a Reply


4 + 2 =