Stiri

Salariul minim pe economie pentru anul 2014

Salariul minim pe economie pentru anul 2014
Costin Pietraru

monedeÎn data de 15 noiembrie 2013 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 871  / 2013 pentru stabilirea salariului minim brut pe ţară garantat la plată.
Hotărârea instituie un salariu minim de bază în valoare de 850 de lei pe lună, pentru un program complet de lucru de 168 de ore în medie pe lună. Acest salariu va fi aplicabil în perioada 1 ianuarie 2014 – 30 iunie 2014.
Începând cu 1 iulie 2014 salariul minim de bază devine 900 de lei pe lună, pentru un program complet de lucru de 168 de ore în medie pe lună.

 

Stabilirea de salarii de bază sub nivelul celui prevăzut mai sus, pentru personalul încadrat prin încheierea unui contract individual de muncă, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 lei.

Cititori :3399
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Stiri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact