Cum se obtine userul si parola Revisal de la ITM


politie

 

Pentru a scuti un drum pana la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru fiecare angajare, modificare sau incetare a contractului , exista posibilitatea utilizarii unui user si parole pentu a trimite aceste date prin intermediul internetului.

Tot ce trebuie sa faceti este sa obtineti userul (care este codul fiscal al societatii) si parola necesara trimiterii Registrului de Evidenta a Salariatilor(Revisal). Pentru aceata trebuie sa mergeti la sediul ITM cu urmatoarele acte:

-cerere tip pentru eliberarea parolei,

-imputernicire model (gasiti aici);

-copie Certificat de Inregistrare;

-copie Carte de Identitate delegat.

Aceasta parola se poate elibera numai daca firma are deja inregistrat minim un angajat, sau a avut operat in Revisal cel putin un angajat. In caz contrar, pentru prima inregistrare se  depune Registrul pe un suport electronic, la sediul ITM-ului , apoi se depune cererea pentru eliberarea parolei.

Dupa ce se primeste parola, aceasta poate fi utilizata pe site-ul celor de la inspectia muncii.

Aici userul este codul de identificare fiscala, si parola este cea primita de la ITM. Pe acest site se poate incarca  Registrul de Evidenta a Salariatilor, inregistrare care suprascrie precedenta incarcare a registrului. De aceea este bine sa verificati atent fisierul inainte de incarcare, pentru ca datele angajatilor sa nu se piarda, fapt ce pot aduce prejudicii inclusiv salariatilor. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos, sau ma contactati.


 

Ionut Bratanov, 0726.676.235

Contabil independent

bratanov_ion@yahoo.com

 

 

Cititori :10533
Ionut Bratanov (103 Posts)

Contabil Independent


Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

2 Responses to “Cum se obtine userul si parola Revisal de la ITM”

  1. adriana May 7, 2014

    pot lua si parola pentru revisal chiar daca nu am angajati? sa am totul pregatit in caz ca angajam pe cineva,suntem ONG.MULTUMESC!

  2. Cartea de munca era sfanta , aveai o evidenta clara a angajatului, iar angajatul era legat de firma angajatoare prin aceasta carte de munca nu putea sa plece cand vrea cum fac acum, nu le convine ceva pleaca fara sa spuna, unde doreste.Nici nu mai au interesul pe care il aveau atunci pentru ca stia ca fara cartea de munca nul primeste nimeni.

Leave a Reply


9 − 8 =