Utile

Cum se obtine userul si parola Revisal de la ITM

Cum se obtine userul si parola Revisal de la ITM
Ionut Bratanov

politie

 

Pentru a scuti un drum pana la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru fiecare angajare, modificare sau incetare a contractului , exista posibilitatea utilizarii unui user si parole pentu a trimite aceste date prin intermediul internetului.

Tot ce trebuie sa faceti este sa obtineti userul (care este codul fiscal al societatii) si parola necesara trimiterii Registrului de Evidenta a Salariatilor(Revisal). Pentru aceata trebuie sa mergeti la sediul ITM cu urmatoarele acte:

-cerere tip pentru eliberarea parolei,

-imputernicire model (gasiti aici);

-copie Certificat de Inregistrare;

-copie Carte de Identitate delegat.


Aceasta parola se poate elibera numai daca firma are deja inregistrat minim un angajat, sau a avut operat in Revisal cel putin un angajat. In caz contrar, pentru prima inregistrare se  depune Registrul pe un suport electronic, la sediul ITM-ului , apoi se depune cererea pentru eliberarea parolei.

Dupa ce se primeste parola, aceasta poate fi utilizata pe site-ul celor de la inspectia muncii.

Aici userul este codul de identificare fiscala, si parola este cea primita de la ITM. Pe acest site se poate incarca  Registrul de Evidenta a Salariatilor, inregistrare care suprascrie precedenta incarcare a registrului. De aceea este bine sa verificati atent fisierul inainte de incarcare, pentru ca datele angajatilor sa nu se piarda, fapt ce pot aduce prejudicii inclusiv salariatilor. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos, sau ma contactati.

 

Ionut Bratanov, 0726.676.235

Contabil independent

bratanov_ion@yahoo.com

 

 

Cititori :30207
Ionut Bratanov Ionut Bratanov (104 Posts)

Contabil Independent


View Comments (3)

3 Comments

 1. adriana

  mai 7, 2014 at 6:20 pm

  pot lua si parola pentru revisal chiar daca nu am angajati? sa am totul pregatit in caz ca angajam pe cineva,suntem ONG.MULTUMESC!

 2. Lazar Mihai

  ianuarie 27, 2015 at 10:33 pm

  Cartea de munca era sfanta , aveai o evidenta clara a angajatului, iar angajatul era legat de firma angajatoare prin aceasta carte de munca nu putea sa plece cand vrea cum fac acum, nu le convine ceva pleaca fara sa spuna, unde doreste.Nici nu mai au interesul pe care il aveau atunci pentru ca stia ca fara cartea de munca nul primeste nimeni.

 3. Ileana Ion

  februarie 1, 2016 at 12:57 pm

  Buna ziua. Foarte utile informatiile si va rog sa ma ajutati cu o explicatie la ” pentru prima inregistrare se depune Registrul pe un suport electronic, la sediul ITM-ului , apoi se depune cererea pentru eliberarea parolei.” Avand o firma nou infiintata, nu stiu ce inseamna sau de unde obtin acest „Registru pe suport electronic”.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Utile

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact