Utile

Cum se utilizeaza programul Revisal

Cum se utilizeaza programul Revisal
Ionut Bratanov

hartie_la_greu

La ce foloseste programul REVISAL:

Acesta este un program informatic utilizat pentru a declara contractele de munca, orice modificare a acestora, inclusiv incetarea lor.

 

De unde poate fi descarcat:

Acest program este oferit gratuit de catre Inspectia Muncii, Inspectoratul ce se afla in subordinea Ministerului Muncii.

Descarcarea programului se face de pe pagina: http://www.inspectiamuncii.ro/ de la rubria Revisal 5.0.8, program valabil in acest moment. Din acelasi loc puteti descarca si un ghie de instalare si utilizare.

Dupa parcurgerea ghidului si instalarea programului puteti utiliza aplicatia.

 

Cum se utilizeaza:

Din sectiunea Registru, se apasa butonul Inregistrare angajator nou, si se introduc datale companiei.

Apoi adaugati angajati din sectiunea Salariati, la butonul Inregistrare Salariat.

Dupa terminarea introducerii datelor la angajati, programul deschide automat sectiunea Contracte, ca sa puteti adauga un contract nou. Se adauga toate datele necesare respectivului contract de munca.


 

Cum se transmite raportul la ITM Online:

Dupa introducerea tuturor informatiilor se scoate raportul care trebuie trimis la Inspectorutul Teritorial de Munca. Registrul salariatilor se extrage din sectiunea Registru, Generare Registru, Salveaza.

Dupa ce s-a creat registrul, acesta poate fi trimis prin doua cai:

a) Se salveaza pe un suport magnetic, si cu un formular tip se duce la Inspectorutul Teritorial de Munca din raza localitatii in care isi are sediul compania.

b)Daca s-a obtinut parola de depunere on-line, se depune registrul respectiv pe pagina: https://reges.inspectiamuncii.ro/Cont/Autentificare?ReturnUrl=%2fPreluariRegistre

Pentru detalii nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos sau sa ma contactati.

 

Ionut Bratanov, 0726.676.235

Contabil independent

bratanov_ion@yahoo.com

 

 

Cititori :16253
Ionut Bratanov Ionut Bratanov (104 Posts)

Contabil Independent


View Comments (2)

2 Comments

 1. VALENTIN

  ianuarie 21, 2014 at 12:10 am

  sunt f.interesante si de folos aceste informatii, mai ales pt. mine ca vizitatot pt. prima data aici.

 2. victoria Gh.

  mai 13, 2014 at 11:24 am

  Cum pt obtine informatii despre salariul meu?
  Cu stima!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Utile

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact