Informatii despre depunere bilant pe 2013


bilantTermen pentru depunere bilant

Declaratia de inactivitate se depune in termen de 60 de zile

Firmele care nu au avut deloc activitate de la infiintare si pana pe 31.12.2013, pot depune declaratie de inactivitate. Declaratia se depune in termen de 60 de zile de la inchiderea exercitiului financiar. Pentru anul 2013, declaratia de inactivitate se poate depune pana pe data de 1 martie 2014. Cum 1 martie este zi nelucratoare, atunci termenul pentru depunerea declaratiilor de inactivitate este prima zi lucratoare de dupa, respectiv 3 martie. Pana luni, 3 martie, cei are nu au desfasurat activitati economice pe firma, niciodata, pot depune declaratia de inactivitate la ghiseele administratiilor financiare. Declaratia se va face in 2 exemplare si nu trebuie insotita de nici un fel de anexe.


Atentie!

Cei care in anii anteriori au depus Bilant, chiar daca in anul 2013 nu au desfasurat activitati economice, nu au voie sa depuna Declaratia de inactivitate ci tot Bilant. Depunerea anterioara a unui bilant anuleaza dreptul ulterior al societatii de a depune Declaratie de inactivitate.

Bilant  Asociatii, Fundatii, ONG-uri

Se depune in termen de 120 de zile de la inchiderea exercitiului fiscal. Asta inseamna ca, pentru anul 2013, Asociatiile vor depune Bilant pana pe data de 30.04.2014.

 Bilant firme

Societatile comerciale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, regiile autonome, companiile nationale, depun Bilant in termen de 150 de zile de la inchiderea exercitiului financiar.

Asta inseamna ca, pentru anul 2013, termenul de depunere Bilant este 30.05.2014.

 

Cititori :1701
Laurentiu Ianculescu (956 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97 - Alte Informatii, Master Count Services


Impartaseste cu prietenii

Speram sa va ajute informatiile noastre. Daca observati o greseala sau doriti sa adaugati o continuare va rugam sa scrieti in sectiunea de comentarii.

Leave a Reply


4 − = 1