Utile

Informatii despre depunere bilant pe 2013

Informatii despre depunere bilant pe 2013
Laurentiu Ianculescu

bilantTermen pentru depunere bilant

Declaratia de inactivitate se depune in termen de 60 de zile

Firmele care nu au avut deloc activitate de la infiintare si pana pe 31.12.2013, pot depune declaratie de inactivitate. Declaratia se depune in termen de 60 de zile de la inchiderea exercitiului financiar. Pentru anul 2013, declaratia de inactivitate se poate depune pana pe data de 1 martie 2014. Cum 1 martie este zi nelucratoare, atunci termenul pentru depunerea declaratiilor de inactivitate este prima zi lucratoare de dupa, respectiv 3 martie. Pana luni, 3 martie, cei are nu au desfasurat activitati economice pe firma, niciodata, pot depune declaratia de inactivitate la ghiseele administratiilor financiare. Declaratia se va face in 2 exemplare si nu trebuie insotita de nici un fel de anexe.

Atentie!

Cei care in anii anteriori au depus Bilant, chiar daca in anul 2013 nu au desfasurat activitati economice, nu au voie sa depuna Declaratia de inactivitate ci tot Bilant. Depunerea anterioara a unui bilant anuleaza dreptul ulterior al societatii de a depune Declaratie de inactivitate.

Bilant  Asociatii, Fundatii, ONG-uri


Se depune in termen de 120 de zile de la inchiderea exercitiului fiscal. Asta inseamna ca, pentru anul 2013, Asociatiile vor depune Bilant pana pe data de 30.04.2014.

 Bilant firme

Societatile comerciale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, regiile autonome, companiile nationale, depun Bilant in termen de 150 de zile de la inchiderea exercitiului financiar.

Asta inseamna ca, pentru anul 2013, termenul de depunere Bilant este 30.05.2014.

 

Cititori :5632
Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1055 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Utile
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Utile

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact