Utile

Nota de Intrare Receptie (NIR)

Nota de Intrare Receptie (NIR)
Costin Pietraru

Pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa-si usureze munca privind evidenta stocurilor, va putem pune la dispozitie un NIR in format electronic (.xls).
De retinut ca partea introductiva trebuie sa fie identica cu factura de achizitie, atat ca sume pentru fiecare pozitie cat si ca suma finala. Daca suma este diferita de cea din factura, undeva ati gresit. In general erori pot sa apara din cauza rotunjirilor facute fie de programul furnizorilor fie de excell. Corectia se face pe ultima pozitie din factura.
Foarte important la NIR-urile pentru marfa sunt adaosurile comerciale.
Aveti grija si ca preturile de vanzare sa nu fie mai mici decat preturile de intrare, pentru ca legea o va considera evaziune fiscala.

Cititori :21584
Costin Pietraru Costin Pietraru (1387 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Utile
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Utile

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact