Bilant

OMFP 505/2013 – Normele metodologice privind depunerea situatiilor financiare trimestriale ale institutiilor publice

OMFP 505/2013 – Normele metodologice privind depunerea situatiilor financiare trimestriale ale institutiilor publice
Costin Pietraru

muncitoriOrdinul ministrului finanțelor publice nr. 505 din 12 aprilie 2013 pentru aprobarea Normelor metodologice privind întocmirea şi depunerea situațiilor financiare trimestriale ale instituțiilor publice, precum şi a unor raportări financiare lunare în anul 2013, publicat în Monitorul Oficial nr. 229 din 22 aprilie 2013.

ART. 1
Se aprobă Normele metodologice privind întocmirea şi depunerea situațiilor financiare trimestriale ale instituțiilor publice, precum şi a unor raportări financiare lunare în anul 2013, prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

ART. 2
La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă orice alte dispoziții contrare acestuia.

ART. 3
Direcția generală trezorerie şi contabilitate publică va lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentului ordin.

ART. 4
Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Cititi intregul Ordin OMFP 505/2013

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Bilant

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact