Cauti contabil?

AZ-Contabilitate.ro

AZ-Contabilitate.ro
AZ-Contabilitate.ro
Roxana E.

www.AZ-Contabilitate.ro isi propune sa promoveze conceptul de pret corect pentru serviciile de INFIINTARE FIRME, CONTABILITATE SI ADMINISTRARE PERSONAL, respectand in acelasi timp toate cerintele legale.

Avand in spate experienta catorva ani de prestare servicii de contabilitate am fost sensibilizati de dorinta multor intreprinzatori de a intelege cum se construieste un pret pentru contabil si care sunt costurile reale ale unei firme de contabilitate.

Si toate acestea pe fondul intentiei de a fundamenta un parteneriat de termen lung intre contabil si intreprinzator.

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0768103216
secretariat@az-contabilitate.ro
  • AZ-Contabilitate.ro
  • AZ-Contabilitate.ro
  • AZ-Contabilitate.ro
  • AZ-Contabilitate.ro

Send Message to listing owner

AZ-Contabilitate.ro


Promotional, pana la 30.04.2019, te poti inscrie in lista noastra gratuit!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact