Cauti contabil?

Firme consultanta

Basamac Nicoleta PFA
Basamac Nicoleta PFA
Nicoleta

Ecomomist cu experienta caut firme pentru servicii de contabilitate la domiciliul personal: editare si inregistrare documente primare, calcul salarial si evidenta contabila a salariilor, intocmirea si transmiterea electronica a declaratiilor fiscale, elaborarea balantei de verificare si a bilantului, consultanta de afeceri si management. Detin propria licenta a programului de contabilitate SagaC si propriul certificat de semnatura electronica pentru transmiterea on-line a declaratiilor fiscale.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0756159379
nicoleta_basa@yahoo.com
Firma CONTABILITATE
Firma CONTABILITATE
V SOOVAN

Societate comerciala prestam servicii de contabilitate completa .
Tariful in functie de volumul de documente.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0731003290
sovan_v@yahoo.com
SC BEST EVOLUTION SRL
SC BEST EVOLUTION SRL
ELENA ALBERT

Administrare personal, salarizare si resurse umane, recrutare, contabilitate!
Formare profesionala – cursuri acreditate, training-uri, conferinte, evenimente corporate.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0725818610
office.bestevolution@yahoo.com

Promotional, pana la 30.04.2019, te poti inscrie in lista noastra gratuit!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact