Cum sa fac?

Cum completam un formular in format PDF?

Cum completam un formular in format PDF?
Costin Pietraru

In sectiunea siteului nostru de fisiere utile exista si cateva formulare ce nu sunt editabile direct (Word sau Excel) fiind in format PDF. Acestea pot fi folosite direct printate si apoi completate de mana sau pot fi completate electronic folosind o aplicatie online (PDF Form Filler) si apoi printate.

Pas 1. Selectati URL-ul fisierul pe care doriti sa-l completati

Pas 2. Introduceti adresa in aplicatia online pdfescape

Pas 3. Selectati unealta de Text si completati textele dorite in toate zonele dorite

Pas 4. Gata, salvati si printati atunci cand doriti.

Exista mai multe aplicatii online pentru PDF Form Filler, pdfescape este numai un exemplu de aplicatie functionala. Puteti folosi fillanypdf.com sau orice alta aplicatie similara.

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
View Comments (1)

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cum sa fac?
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Cum sa fac?

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact