Cum sa fac?

Cum scoateti un Certificat Constatator

Cum scoateti un Certificat Constatator
Laurentiu Ianculescu

Motivele pentru care aveti nevoie de un Certificat Constatator sunt multiple: va cere un partener de afaceri, vreti voi sa verificati o firma daca are administrator persoana care v-a fost prezentata, participati la vreo licitatie, trebuie sa semnati, ca administrator al unei firme, un document notarial etc. Chiar daca nu ati scos niciodata nu trebuie sa va impacientati. Tot ce aveti de facut este sa mergeti la Registrul Comertului cu buletinul, stampila si bani.

Completati cererea de aici (sau cereti la Informare initiala cerere pentru Constatator), anexati la cerere copia de pe cartea de identitate, delegatia (daca nu sunteti administrator) si chitanta dupa taxa pe care ati achitat-o.

In functie de modul in care solicitati certificatul veti si plati taxa: urgenta se da in aceeasi zi (si costa putin mai mult) si in regim normal, costa 30 de lei (la data de 27 septembrie 2011) si se da dupa cateva zile.

Trebuie sa stiti ca un Certificat Constatator are valabilitatea de 30 de zile.

            Exista si varianta sa apelati la un avocat sau un jurist care sa faca asta si atunci gasiti o gramada de anunturi pe net.

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


View Comments (5)

5 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cum sa fac?
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Cum sa fac?

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact