Cum sa fac?

Cum se deschide un CMI (Cabinet de Medicina Individual) (II)

Cum se deschide un CMI (Cabinet de Medicina Individual) (II)
Maria Mihaela Benki

CMIContinuare de aici

Cu Certificatul eliberat de catre Colegiul Medicilor  si cu actele de mai jos solicitantul se va prezenta la Directia de Sanatate Publica judeteana sau a Municipiului Bucuresti, pentru inscrierea in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale.

Acte necesare pentru inscrierea in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale.

a. Cerere tip – se completeaza la DSPMB;
b. Copie de pe actul de spatiu (contract de comodat sau de inchiriere sau de proprietate). Documentele care atesta drepturile de folosinta asupra spatiilor cu destinatie de sediu social si/sau de sedii secundare pot fi: extras de carte funciara, in termen de valabilitate la depunere, dar nu mai vechi de 30 de zile, contract de vanzare-cumparare, contract de donatie in forma autentica, certificat de mostenitor, act notarial de iesire din indiviziune sau de delimitare a proprietatii, hotarare judecatoreasca definitiva privind proprietatea sau folosinta/uzufructul, hotararea judecatoreasca definitiva de iesire din indiviziune, proces verbal de receptie a constructiei, act de adjudecare a imobilului vandut in cadrul executarii silite, contract de schimb, contract de inchiriere (inregistrat la Administratia Finantelor Publice), contract de subinchiriere (inregistrat la Administratia Finantelor Publice), contract de concesiune, contract de leasing imobiliar (inregistrat la Administratia Finantelor Publice), contract de comodat (inregistrat la Administratia Finantelor Publice), contract de uz (inregistrat la Administratia Finantelor Publice), contract de uzufruct (inregistrat la Administratia Finantelor Publice), certificat de rol fiscal/rol agricol in termen de valabilitate sau orice alt act juridic care confera dreptul de folosinta, la alegerea solicitantului. Extrasul de carte funciara si certificatul de rol fiscal/rol agricol se depun in original, celelalte documente urmand a fi depuse in copie certificata de parte sau in copie legalizata.

Model de Contract de Comodat gasiti aici
c. Copie de pe autorizatia de libera practica;
d. Certificatul de Avizare al cabinetului Medical Individual eliberat de catre CM judetean sau al Municipiului Bucuresti, in original. 

Maria Mihaela Benki Maria Mihaela Benki (112 Posts)

Economist


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Cum sa fac?

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact