Cum sa fac?

Declaratii fiscale – le depunem noi in locul vostru

Declaratii fiscale – le depunem noi in locul vostru
Laurentiu Ianculescu

declaratii fiscaleDeclaratii fiscale – acum mai usor de depus

Daca ti se pare greu sa iti procuri singur semnatura digitala si sa urmezi pasii pentru a-ti depune singur (a) declaratiile fiscale pe o (zero), poti apela la o firma de contabilitate si expertiza contabila. Nu trebuie decat sa le dai o procura notariala in care imputernicesti firma (sau persoana autorizata) respectiva ca pe o anumita perioada de timp ei sa-ti depuna declaratiile fiscale 100 si 300 pe 0 (zero) si sa platesti o taxa mai mult simbolica.

Depunerea online a declaratiilor fiscale se poate face doar de catre persoane care au semnatura digitala si care s-au inscris la Administratia Financiara pentru a depune declaratii in numele unei anumite societati.

Cei care vor sa se ocupe singuri de depunerile online trebuie sa-si procure un token de la una dintre firmele care au dreptul sa emita semnatura digitala. In medie, achizitionarea token-ului este undeva in jur de 50 eur, iar in anii urmatori se vor plati, pentru inoinrea semnaturii digitale, in jur de 30 eur pe an. Dupa ce au intrat in posesia token-ului, trebuie sa-l instaleze conform recomandarilor furnizorului de semnatura digitala, sa solicite de la furnizor, online, hartia pe care o va trimite, tot online, catre ANAF si pe baza caruia va putea completa declaratia 150.

Daca vreti sa depuneti online pentru o alta firma decat a voastra, la administratia financiara veti depune declaratia 150 in 2 exemplare, copia de pe cartea de identitate si procura in original.

Pentru semnarea procurei, notariatele va cer obligatoriu Certificat Constatator de la Registrul Comertului, copie de pe Act Constitutiv, copie de pe CUI. Si fireste, sa aveti la voi stampila si bani. Costul unei procuri difera in functie de notariat si variaza de la 35 la 60 lei si uneori peste.

Daca vreti sa depuneti pentru societatea la care sunteti voi administrator, in loc de procura veti depune copie de pe Actul Constitutiv in care apareti ca si administrator. Apoi veti primi, pe adresa de mail, acceptul sa depuneti online declaratii fiscale. Tot ce va trebui sa aveti grija va fi sa nu depasiti perioada de depunere a declaratiilor


Pentru a veni in ajutorul contribuabililor care nu au timp sau din diverse motive nu mai vor sa aibe povara depunerilor fiscale, va putem ajuta noi pentru o suma accesibila tuturor, respectiv 15 lei pentru fiecare declaratie fiscala. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati o procura notariala prin care ne imputerniciti sa depunem online declaratiile fiscale 100 si 300, pe zero, pentru firma voastra pe un anumit interval de timp. Formularea procurei o vom face noi la notariat. Banii se vor vira prin banca, pentru un an intreg (120lei) si veti primi contract si factura. Puteti achita si cash, caz in care vi se vor elibera chitante.

 

Facilitati pentru clientii nostri cu declaratii fiscale pe 0 (zero):

1. Nu trebuie sa mergeti voi la Registrul Comertului sa scoateti Certificat Constatator – o vom face noi fara costuri suplimentare in afara taxei de Registru (30lei normal sau 45 lei la urgenta).

2. Pentru cei care incheie contracte cu noi pana la 30 noiembrie 2011, depunerea pe 0 (zero) a declaratiilor 392 si 094 (cifra de afaceri) pentru anul 2011 este gratuita.

Tabel comparativ cu preturile depunerilor declaratiilor fiscale

Puteti sa ne scrieti direct la adresa office [at] faracontabilitate.ro sau folosind forma de contact de mai jos:

Ne puteti scrie chiar aici. Intrebarile dumneavoastra sunt binevenite.

* Aceste informatii trebuiesc completate obligatoriu
Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cum sa fac?
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Cum sa fac?

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact