Declaratii

Chestionar Alerte Fiscale

Chestionar Alerte Fiscale
Costin Pietraru

Dorim sa re-organizam serviciul nostru de ALERTE FISCALE astfel incat sa satisfacem dorintele dumneavoastra.

– Stiti exact ziua in care trebuie sa depuneti declaratiile fiscale?

– Vreti sa fiti informat(a) cu cateva zile inainte de termenul final pentru depunere a declaratiilor fiscale relevante pentru firma dumneavoastra?

– Credeti ca este oportuna o aplicatie care sa va tina la curent cu informatiile fiscale la zi?

– Preferati sa platiti amenzi catre Fisc pentru nedepunerea unor declaratii fiscale pe care puteti uita sa le depuneti sau credeti ca un abonament permanent pentru alertele fiscale ar fi mai rentabil?

In dorinta de a raspunde conform preferintelor dumneavoastra la aceste intrebari va rugam sa completati sondajul de mai jos.

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Declaratii
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact