Declaratii

Declaratia 112 reactualizata in 26 Iulie

Declaratia 112 reactualizata in 26 Iulie
Costin Pietraru

declaratia 112Declaratia 112 are o noua versiune

Declaratia 112 privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit si evidenţa nominală a persoanelor asigurate – conform Ordinului comun al ministrului finanţelor publice, ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale şi al ministrului sănătăţii nr. 1045 – (valabilă pentru anul 2013) actualizată în data de 26.07.2013

Dupa cum stiti deja, declaratia 112 nu se mai primeste la ghiseele ANAF decat daca se demonstreaza ca s-a inceput procedura de depunere online.

De asemenea, declaratia se poate trimite si prin posta, cu valoare declarata (nota de inventar), avand si suportul magnetic.

Daca sunteti la primul salariat, nu uitati ca inainte de depunerea declaratiei 112 trebuie sa depuneti declaratia 010 pentru luarea in evidenta cu salariati.

De asemenea, daca sunteti la ultimul salariat si de luna urmatoare nu mai aveti salariati, nu uitati sa inregistrati declaratia 010 pentru scoaterea din evidenta a salariatilor.

In ambele situatii aveti nevoie de copie de pe Revisal. In prima situatie sunt administratii care cer si copie de pe contractul de munca.

 

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Declaratii
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact