Declaratii

Declaratia 710 a ajuns la versiunea 1.1.8.

Declaratia 710 a ajuns la versiunea 1.1.8.
Costin Pietraru

declaratia 710 are o noua versiuneDeclaratia 710 – Declaraţie rectificativă, conform OPANAF 878/2013 pentru anul 2013 – actualizat în data de 09.07.2013

 

Prin declaratia 710 rectificati declaratia 100. La completarea ei trebuie sa tineti cont ca veti trece atat suma declarata initial cat si suma rectificata.

Daca trebuie sa depuneti declaratia la ghiseu, va trebui sa anexati la ea o copie de pe declaratia rectificata si 2 declaratii:

  • -una care se refera la existenta altor puncte de lucru: daca aveti, le declarati, daca nu aveti, declarati ca nu aveti. Dar neaparat declaratia trebuie scrisa.
  • -a doua declaratie este aceea ca la data depunerii declaratiei 710, nu aveti control si ca nu incercati sa modificati suma din vreun proces verbal rezultat in urma unui control.

 

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Declaratii
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact