Declaratii

Formular 011 – completare si depunere

Formular 011 – completare si depunere
Costin Pietraru

depunere formular 011In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 727/14.10.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3261/2011 pentru aprobarea modelului si continutului formularului 011 „Declaratie de înregistrare ca platitor al contributiei trimestriale pentru finantarea unor cheltuieli în domeniul sanatatii”.

Potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 77/2011, persoanele juridice romane, în calitate de detinatori ai autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor sau de reprezentantii legali ai acestora, au obligatia sa se înregistreze fiscal ca platitori ai contributiei trimestriale pentru finantarea unor cheltuieli în domeniul sanatatii pana pe data de 30 octombrie 2011.

Formularul 011 „Declaratie de înregistrare ca platitor al contributiei trimestriale pentru finantarea unor cheltuieli în domeniul sanatatii” se completeaza si se depune de:

  • detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor, persoane juridice romane;
  • reprezentantii legali, desemnati potrivit prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 77/2011 privind stabilirea unei contributii pentru finantarea unor cheltuieli în domeniul sanatatii, ai detinatorilor autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor, care nu sunt persoane juridice romane.

Formularul 011 poate fi procurat de la unitatile fiscale teritoriale. Declaratia se completeaza în doua exemplare, înscriindu-se cu majuscule, citet si corect toate datele prevazute. Un exemplar, semnat si stampilat conform legii, se depune la unitatea fiscala în a carui raza este înregistrat contribuabilul, direct la registratura, sau se trimite prin posta, cu scrisoare recomandata, iar celalalt exemplar se pastreaza de catre contribuabil.

In cazul declaratiei de mentiuni se completeaza toate rubricile formularului cu datele valabile la momentul declararii, indiferent daca acestea au mai fost declarate.

sursa

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact