Bilant

Noi versiuni pentru softul de generare al situatiilor financiare anuale la 31 decembrie 2011

Noi versiuni pentru softul de generare al situatiilor financiare anuale la 31 decembrie 2011
Costin Pietraru

ANAF a modificat versiunile de soft pentru generarea raportare privind indicatorii economico-financiari prezentate cu cateva zile in urma aici.

S1001 – Raportare privind indicatorii economico-financiari conform OMFP nr.2443/2011, modificată prin OMFP nr.2668/17.10.2011 (care abrogă OMFP nr.2152/2011)
Versiunea 3.0.0 publicată în data de 31 ianuarie 2012 valabilă incepand cu luna de raportare ianuarie 2012

S1002-S1003-S1005 – Situaţii financiare anuale la 31 decembrie 2011 si situaţii financiare anuale simplificate la 31 decembrie 2011 întocmite de către entitătile al căror exercitiu financiar coincide cu anul calendaristic, prevăzute la art. 3 si art. 4 din Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 52/16.01.2012 privind principalele aspecte legate de întocmirea si depunerea situaţiilor financiare anuale si a raportărilor anuale la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice.    Potrivit art. 185 din Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, cu modificările si completările ulterioare, consiliul de administraţie, respectiv directoratul, este obligat să depună la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, în format hârtie si în format electronic sau numai în formă electronică, având atasată o semnătură electronică extinsă, situaţiile financiare anuale, raportul lor, raportul cenzorilor sau raportul auditorilor financiari, după caz.

soft_A PDF v.1.0.3

S1004– Raportări anuale la 31 decembrie 2011 întocmite de către entitătile prevăzute la art. 5 si art. 7 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 52/16.01.2012 privind principalele aspecte legate de întocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportărilor anuale la unitătile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, respectiv:
– entitătile care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic, potrivit art. 27 alin. (3) din legea contabilitătii;
– persoanele juridice aflate în lichidare, potrivit legii;
– subunitătile deschise în România de societăti rezidente în state apartinând Spatiului Economic European.
Entitătile depun la unitătile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice raportările anuale la 31 decembrie 2011, în format hârtie si în format electronic sau numai în formă electronică având atasată o semnătură electronică extinsă


soft_A PDF v.1.0.3

S1006- S1007- S1008- S1009  – Situatiile financiare anuale pentru entitătile care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic, potrivit art. 27 alin. (3) din legea contabilitătii, prevăzute la art. 5 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 52/16.01.2012 privind principalele aspecte legate de întocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportărilor anuale la unitătile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice .

Au ramas la fel

 

Sursa: ANAF

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Bilant
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Bilant

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact