Declaratii

OPANAF 3883/2013 care modifica declaratile 200, 201, 204 si 205

OPANAF 3883/2013 care modifica declaratile 200, 201, 204 si 205
Costin Pietraru

declaratia200In Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 2/06.01.2014, a fost publicat OPANAF nr. 3883/2013 privind modificarea Ordinului preşedintelui ANAF nr. 52/2012 pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare prevăzute la Titlul III din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

Citeste aici Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3883/2013

Prin ordinul menţionat mai sus, au fost modificate:

  • Declaraţia privind veniturile realizate din România, formular 200;
  • Declaraţia privind veniturile realizate din străinătate, formular 201;
  • Declaraţia anuală de venit pentru asocierile fără personalitate juridică şi entităţi supuse regimului transparenţei fiscale, formular 204;
  • Declaraţia informativă privind impozitul reţinut la sursă şi câştigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit, formular 205.

De asemenea, s-au modificat instrucţiunile privind completarea şi depunerea formularului 200 „Declaraţie privind veniturile realizate din România”, introducându-se, în special, precizări referitoare la veniturile din activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real.

Formularele menţionate mai sus vor fi utilizate pentru declararea veniturilor realizate în anul 2013.

Sursa: Legislatie ANAF, finante Valcea

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact