Declaratii

Termen de depunere pentru declaratia 600

Termen de depunere pentru declaratia 600
Costin Pietraru

Ordinul nr. 882 din 25.06.2012 a fost publicat in  MO 427 / 27.06.2012. Ordinul stabileste termenului de depunere a declarației privind venitul asigurat la sistemul public de pensii (declaratia 600).

  • Termenul este pana la data de 31 ianuarie inclusiv a anului pentru care se datoreaza contributia de asigurari sociale.
  • In cazul contribuabililor prevăzuți la alin. (1) care încep o activitate în cursul anului fiscal, declarația privind venitul asigurat la sistemul public de pensii se depune în termen de 15 zile de la data producerii evenimentului.
  • Prezentul ordin intra în vigoare la data de 1 iulie 2012.
Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Declaratii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact