Diverse

Atentionare pentru depasirea cifrei de afaceri

Atentionare pentru depasirea cifrei de afaceri
Cristian Ianculescu

afaceriAti depasit cifra de afaceri de 100.000 eur in 2013?

Foarte important pentru firmele care in cursul anului 2013 au depasit cifra de afaceri de 100.000 eur si care inca au perioada fiscala trimestriala. In cursul lunii ianuarie trebuie sa depuneti Declaratia 010 pentru schimbarea perioadei fiscale din trimestrial in lunar. In situatia in care ati avut, intre timp, o achizitie intracomunitara si ati schimbat perioada fiscala in lunara, atunci nu mai trebuie sa depuneti declaratia 010. Calculul cifrei de afaceri se face folosind cursul eur la inchiderea lui decembrie 2013.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Cristian Ianculescu

specialist in dizolvari - infiintari firme office@mastercount.ro

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact