Diverse

De ce unii bugetari isi merita salariile

De ce unii bugetari isi merita salariile
Laurentiu Ianculescu

concurenta

Articolul de fata nu se refera la toti bugetarii, sa fim clari de la inceput. Dar vrea sa atraga atentia asupra cunostintelor pe care unii dintre salariatii de la stat le au sau mai precis nu le au. Si nici nu vor sa invete, aruncandu-ti in fata ca ori faci ca ei ori sa fii sanatos.

Ieri am fost la Registrul Comertului din Bucuresti ca sa depun un bilant din 2009. Pe discheta aveam bilantul in sine, in format PDF, plus cele 3 fisiere necesare in vederea incarcarii informatiilor in programul celor de la ONRC: DATE, UNITATE si SUME CONTROL.

Cum stie toata lumea, incfarcarea datelor se face manual, respective prin alegerea cu mous-ul a folderulilor corespunzatoare. Cand dau dosarul, cade discheta pe jos. Spun cu voce tare: “Hopa, sper sa nu fie vreo problema…” Doamna de la Registru, de altfel foarte draguta, baga discheta si pafff:


“Aaaa, pai ia uite ce ati facut aici, ati pus si PDF-ul. Si n-am cum sa incarc bilantul”.

“Pai va duceti pe fisierele pe care trebuie sa le incarcati. Nu aveti nici o treaba cu PDF-ul, ca le alegeti cu mousul…”

“Nu se poate. Mergeti dumneavoastra si stergeti PDF-ul ca eu nu pot sa-l sterg si apoi veniti iarasi cu discheta”…

Nu am reusit sa o conving nici macar sa incerce ceea ce-i spuneam eu, asa ca in cele din urma am renuntat si am plecat, gandindu-ma ca are un salariu mult prea mare pentru ceea c ear trebui sa stie sa faca.

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact