Cum sa fac?

DITL Obor sau piata?

DITL Obor sau piata?
Laurentiu Ianculescu

La piata ai si DITL

Ai treaba la DITL? Fa si piata!

Este dificila decizia unei gospodine care mai este si contabila, atunci cand se duce in Piata Obor: sa mearga mai intai la DITL sau la cumparaturi?! Pentru ca, la etajul 2, in hala noua, a fost instalat noul DITL persoane juridice sector 2. Lumea habar nu are ca deasupra halei cu carne, firmele din sectorul 2 isi pot declara masinile, apartamentele etc.

Personal cand mi s-a spus ca trebuie sa merg la centrul de la Obor, m-am dus direct la Gara Obor, unde este DITL persoane fizice. Nenea portarul s-a uitam la mine ca la un ratacit amarat si mi-a spus ca nu acolo trebuie sa fiu acolo ci in Piata Obor, la etajul 2. Dar ca, daca ma grabesc, ajung pana sa inchida – mai erau 30 de minute pana la inchiderea programului.

Pana atunci nici macar nu stiam ca hala noua are 2 etaje. Da, mai fusesem in piata, dar pentru legume, fructe si carne, nu pentru declarare de autoturisme achizitionate pe firma. Si nici cand am ajuns acolo nu intelegeam pe unde pot urca mai sus de etajul 1, pentru ca scarile care duc la etajul 2 nu se vad decat daca le cauti stiind ca trebuie sa dai de ele. Oricum, nu vreau sa fiu carcotaj – ma ajuta DITL-ul asta ca e mai aproape decat altele.

De rezolvat, am rezolvat, clasic, ca in Romania – mai aveam nevoie de ceva documente, iar doamna m-a sfatuit sa vin a doua zi de dimineata, cand incepe programul, ca atunci e mai liber. Chiar asa a si fost si totul a durat maxim 10 minute.

Dilema mea insa este urmatoarea: cand am treaba acolo, cum e mai bine sa procedez – ma duc intai in piata, fac cumparaturile si apoi la DITL? Sa nu creada oamenii aia ca vreau sa ii mituiesc… Sau merg mai intai la DITL si apoi, daca mai raman ceva bani, trec si prin piata?!

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Cum sa fac?
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Cum sa fac?

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact