Diverse

Inventariere 2013 – Proces verbal VII

Inventariere 2013 – Proces verbal VII
Maria Mihaela Benki

proces verbal de inventariereProces verbal de inventariere

Va propunem mai jos un model simplu de proces verbal de inventariere. La acest Proecs verbal se vor anexa toate documentele care justifica rezultatele inventarierii.

 

________________________ S.R.L..

PUNCT DE LUCRU ………………………

 

 

PROCES VERBAL

 

 

Incheiat astazi, ………………………. cu ocazia inventarierii gestiunilor de mijloace fixe, obiecte de inventar, materiale consumabile si marfuri de la ______________ S.R.L.  – punctul de lucru ……………………………..

Comisia de inventariere intrunita in baza deciziei din …………….. a participat la identificarea bunurilor conform listelor de inventariere anexate prezentului proces verbal.

In urma inventarierii nu s-au constatat diferente fata de cele declarate in listele de inventar.

Propunerile pentru casare si transfer sunt anexate prezentului proces-verbal.

 

 

Comisia de inventariere:

 

Presedinte:

……………………………………………….           …………………..

Membrii:

………………………………………………..          ……………………

………………………………………………..          ……………………

 

Maria Mihaela Benki Maria Mihaela Benki (112 Posts)

Economist


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact