Diverse

Lorand, in ce sa investesc?

Lorand, in ce sa investesc?
Laurentiu Ianculescu

dezvoltarea personalaIn aceast articol voi raspunde la intrebarea pe care o primesc cel mai des cand sustin prezentari pentru tineri, viitori antreprenori: „Lorand, am 5.000 de euro, in ce sa investesc? Ce crezi ca ar merge cel mai bine?”

Raspunsul meu este acelasi de fiecare data: „Investeste in tine, in dezvoltarea ta, ca sa nu trebuiasca sa mai pui intrebari din astea stupide!”

De obicei ma opresc aici si primesc o privire socata din partea persoanei care a pus intrebarea. In acest articol iti explic de ce raspund in acest fel.

Ce spun expertii despre investitia in dezvoltarea personala

Brian Tracy citeaza un studiu derulat in Statele Unite pe parcursul a 15 ani. In urma acestui studiu s-a constatat ca pentru 90% dintre persoane, 1 dolar investit in dezvoltarea personala si profesionala s-a intors de 30 de ori intr-un timp de 10 ani. Asta inseamna o rentabilitate de 300% pe an. As spune ca nu exista afacere care sa iti ofere un asemenea profit.


Cea mai buna investitie pe care o poti face este investitia in tine. Daca preocuparea ta este „in ce sa bag banii pe care i-am primit de la parinti” e foarte probabil sa ramai fara bani. Pentru ca, indiferent unde i-ai investi, cel mai probabil, ii vei pierde.

Ideea intr-o afacere valoreaza doar 1%, restul (99%) este implementarea acestei idei. De aceea, inainte sa deschizi oafacere asigura-te ca stii bazele succesului in afaceri. Mai bine iei cei 5.000 de euro si ii investesti in carti, cursuri si materiale care sa te invete cum sa faci 5.000.000 de euro.

Dupa ce ai acumulat aceste cunostinte poti sa incepi o afacerein aproape orice domeniu si vei avea succes. Intr-un viitor articol voi vorbi despre cum sa alegi domeniul in care sa incepi oafacere.

Sunt sigur ca si tu ai prieteni care nu stiu in ce sa investeasca, asa ca te rog sa ma ajuti sa ajunga acest mesaj si la ei dand share la acest articol. Poate in acest fel vom reduce numarul acestor intrebari  si vom incuraja mai multi oameni sa creasca. Cine nu creste, scade sau moare!

 

Articol scris de Lorand Soares Szasz, trainer, speaker, business coach si antreprenor, preluat cu acordul  lorand.biz.

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact