Diverse

Muncesc, deci ma joc

Muncesc, deci ma joc
Laurentiu Ianculescu

birouAsta ar trebui sa fie principiul dupa care fiecare sa-si desfasoare activitatea. Locul de munca nu trebuie sa devina stresant, nu trebuie sa fie un loc la care vii in scarba si de unde abia astepti sa pleci. Este foarte important sa-ti placa. Si ca sa-ti placa trebuie indeplinite mai multe conditii: colegii / colegele sa fie persoane sociabile, sefii sa fie persoane de incredere si la care sa te poti duce ori de cate ori ai o problema, cu siguranta ca vei primi un sfat bun si nu o critica care sa te darame. Si peste toate, e important ca locul de munca sa fie un loc de joaca in sine, sa te poti relaxa la anumite momente.

copacTinand cont de toate astea – si de multe altele, am decis impreuna cu asociatii mei ca spatiul comun sa fie unul destinat primirii de vizitatori si relaxarii. Asa ca ne-am dotat cu o masa de fotbal (in video este undeva mai intr-o parte), o masa de ping – pong (este nemaipomenita pentru psihicul celor care lucreaza cu ANAF-ul), un copacel, 2 sezlonguri si un hamac care intre timp a fost pus in debara pentru la vara. Iar pentru momentele de furie, de regula dupa ce te lovesti de vreun functionar mai putin dotat intelectual dar care taie si spanzura ca un mic dictator din micul lui birou vechi, aflat pe inventar, am factut rost si de niste casti si manusi de box.

O sa spuneti ca toate astea sunt dotari masculine. Dar, la solicitarea colegelor sau a colaboratoarelor, toate aceste dotari se strang si spatiul se transforma in loc de dans sau de training.

Dragi prieteni, imi place sa ma joc, atunci cand simt nevoia sa fac asta dar in acelasi timp munca mea este importanta atat pentru mine cat si pentru clientii mei si o tratez ca atare.

Cei care inca nu ati trecut pe la mine, va astept cu drag. Cu un telefon inainte ca sa nu fiu plecat din office. Si incercati sa nu fie cu 2-3 zile inainte de 25 ale oricarei luni.

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact