Diverse

Normele de aplicare ale Impozitului pe Constructii Speciale

Normele de aplicare ale Impozitului pe Constructii Speciale
Laurentiu Ianculescu

constructii specialeImpozit pe constructii speciale

In ziua de 19 mai 2014, World Trade Institute Bucharest organizeaza seminarul de fiscalitate cu tema: Normele de aplicare ale Impozitului pe Constructii Speciale, sustinut de domnul Cristian Radulescu

In urma numeroaselor modificari din ultima perioada aduse Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, WTIB vine in intampinarea solicitarilor dumneavoastra dar si ale companiei din care faceti parte cu un seminar special care va cuprinde 2 parti, astfel:

 • -in prima parte vor fi prezentate prin intermediul unui material electronic toate modificarile recente impartite pe capitole (subiectele sunt enumerate mai jos). Acest material il veti primi si in format fizic pe care va puteti nota observatiile dvs practice.
 • -cea de-a doua parte va fi o sesiune de intrebari si raspunsuri, spete ale participantilor dezbatute, diverse situatii intalnite in practica si care isi vor gasi raspunsul adecvat din partea lectorului, etc.

In cadrul acestui seminar vor fi prezentate cu prioritate modificarile introduse de OUG 8/2014 care cuprind cele mai recente modificari la Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala;

Prezentarea va continua si cu alte modificari ale Codului Fiscal introduse anterior prin OUG 102/2013 publicata in M.O. 703/15.11.2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003, OUG 111/2013 – TVA la incasare optional, etc., aplicabil de la 1 ianuarie 2014 si alte acte normative (OMFP 1891/2013, OG 16/2013, OG 28/2013)

IMPORTANT!

Pe langa aceste subiecte de ultima ora, dumneavoastra puteti solicita, pe baza unui chestionar transmis anterior, si alte subiecte/spete specifice activitatii dumneavoastra si care se pot incadra in tematica generala.

Despre Lector


Colaborator al World Trade Institute de 10 ani, Domnul Cristian Radulescu este lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe teme de TVA, impozitare si preturi de transfer.

Domnul Cristian Radulescu, licentiat al Facultatii de Finante si Contabilitate a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, are 10 ani de experienta in consultanta fiscala locala si internationala la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young si PriceWaterhouseCoopers. Este de asemenea consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR si evaluator inregistrat ANEVAR. Are o bogata experienta in numeroase companii multinationale si mari companii romanesti, fiind implicat in importante restructurari fiscale si acordand consultanta pe probleme fiscale locale si internationale pentru varii activitati corporatiste, fuziuni, divizari si reorganizari pentru clienti din diverse industrii, revizii fiscale, due diligence fiscal.

De asemenea este specializat in legislatia de TVA a Uniunii Europene si a fost activ implicat in asistenta acordata Ministerului Finantelor Publice pentru alinierea legislatiei romanesti la directivele europene.

Principalele Subiecte dezbatute

 • Noutati Impozit pe Venit
 • Noutati Impozit pe Profit
 • Noutati TVA
 • Noutati Impozit pe Venitul Nerezidentilor
 • Noutati Impozit Pe Venitul Microintreprinderilor
 • Noutati Accize si Taxe Vamale
 • Noutati Impozit pe Constructii Speciale (cu norme de aplicare)
 • Modificarea Codului de Procedura Fiscala (modificari importante)
 • Preturi de Transfer
 • Alte teme de interes la cererea participantilor (inclusiv raspunsuri la probleme practice).

 

Mai multe amanunte gasiti pe www.wtib.ro

Persoana de contact:  Silvan CONSTANTIN, 0724 413 568

Fax: (021) 319 12 96 / Email: wtib@wtib.ro / Tel: (021) 202 44 09 /

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact